Výhodná rodinná lyžovačka v strediskách skisport.com

Zažite rodinnú dovolenku v niektorom z 8 rakúskych lyžiarskych stredísk spolu s TOP destináciou, Schnalstalským ľadovcom v južnom Tirolsku vďaka skisport.com

30.11.2017 16:09
156148735 Foto:

Cenovo výhodný skipas v Rakúsku a Taliansku

Vo všetkých lyžiarskych strediskách skupiny skisport.com, Lackenhof/Ötscher a Hochkar v Dolnom Rakúsku, hornorakúskych top destináciách Hinterstoder a Wurzeralm či Kasberg a Hochficht, na Action Hill v tirolskom Hochkössen, v korutánskom stredisku Heiligenblut am Großglockner i na Schnalstalskom ľadovci v Južnom Tirolsku ponúkajú rodinám s deťmi špeciálne paušálne ponuky. Deti do 10 rokov (r. 2008) v sprievode jedného z rodičov s platným lyžiarskym lístkom majú kartu Snehuliak – Schneemankarte – iba za 3 eurá na deň (potrebný dôkaz o rodinnej príslušnosti).

Vo všetkých 9 lyžiarskych strediskách skupiny skisport.com sú v ponuke atraktívne paušálne balíky počas víkendov, 3 alebo 4 dní či celého týždňa mimo hlavnej sezóny za senzačné rodinné ceny.
SunnyCard – sezónny lyžiarsky lístok pre celú rodinu platí vo všetkých 9 strediskách skisport.com. Pri kúpe SunnyCard oboma rodičmi lyžujú ich deti do 15 rokov zdarma počas celej sezóny. Pri kúpe SunnyCard jedným rodičom lyžujú deti do 10 rokov (ročník 2008), ktoré žijú v spoločnej domácnosti takisto zdarma.
SunnyCard U25 Pre všetkých mladých pod 25 rokov je vo všetkých 9 lyžiarskych strediskách skupiny skisport.com lyžovanie výhodné, pretože ponúkajú sezónny lyžiarsky lístok SunnyCard so zníženými cenami.

Lyžiarske strediská skupiny www.skisport.com

Hochkar je známy výbornými snehovými podmienkami a má 19 km zjazdoviek a snowpark s nádhernou krajinnou panorámou.

Foto: © alexkaiser.at
alexkaiser.at

Lackenhof am Ötscher má široké spektrum ponúk pre celú rodinu na 19 km zjazdoviek. Je tu Sunny Kids Park i snowpark pre lyžiarskych a snowboardových freestylerov.

Hochficht má 20 km zjazdoviek a vo funparkoch a na cross trati nájdu výzvy rodiny i ambiciózni lyžiari. Novinka: 10-miestna kabínová lanovka s väčším komfortom a bezpečnosťou.

Foto: © OÖT Erber
OO l T Erber

Kasberg je stredisko pre rodiny s 21 km zjazdoviek vhodné pre začiatočníkov i pokročilých lyžiarov.

Hinterstoder a Wurzeralm v regióne Pyhrn-Priel sú veľmi dobre dostupné po diaľnici Pyhrn. Hinterstoder má 40 km zjazdoviek a výborné snehové podmienky. Wurzeralm ponúka na 22 km zjazdoviek pohodovú lyžovačku hlavne pre rodiny s deťmi.

Foto: © OÖT_Röbl
OO l T Ro lbl

HochKössen s 22 km zjazdoviek má vynikajúco upravené svahy pre lyžiarov všetkých úrovní, Sunny Kids Park a vynikajúcu gastronomickú ponuka.

Grossglockner/He­iligenblut slnečné lyžiarske stredisko ponúka 55 km zjazdoviek pre všetky lyžiarske úrovne, freeride arénu a značkované lyžiarske trasy. Novinka: Grossglockner PlusCard so vstupom do jedinečného zážitkového sveta za zvýhodnené ceny.

Schnalstalský ľadovec v Južnom Tirolsku ponúka aktívnym dovolenkárom zážitkovú zimnú dovolenku na svahoch rôznych stupňov náročnosti vrátane 8-km zjazdu do údolia.

Foto: © Schnalstaler Gletscherbahnen – Alex Filz
Schnalstaler Gletscherbahnen - Alex Filz
chyba