Zažite jedinečný víkend s robotmi v Patinciach

Predĺžený víkend na prelome apríla a mája v Patinciach bude v znamení robotov. Wellness Hotel Patince**** organizuje pre svojich návštevníkov pod záštitou Národného centra robotiky v termíne od 28. 04. do 01. 05. 2017 výstavu robotov plnú náučných i zážitkových aktivít pre deti i dospelých. Hostia Wellness Hotela Patince budú mať možnosť zažiť večernú flyboard show, súťažiť s robotmi i proti robotom, tancovať či fotiť sa s nimi selfiematom, vypočuť si zaujímavé prednášky alebo zúčastniť sa mnohých ďalších tematických aktivít. Zároveň si však budú môcť vychutnávať dokonalý relax vďaka bohatému wellnessu hotela a nádhernému prostrediu Podunajskej nížiny.

19.04.2017 08:00
Wellness Hotel Patince ****
zdroj: shutterstock

Prvý ročník Výstavy robotov, ktorý je exluzívne pripravený pre pobytových hostí Wellness Hotela Patince, je ideálnou možnosťou, ako spojiť vzdelávanie so zábavou a oddychom pre celú rodinu. Čakajú na vás najrôznejšie druhy robotov, s ktorými budete môcť tancovať, šoférovať, súťažiť, popíjať nápoje či urobiť si selfie a vyhrať zaujímavé ceny. Na celé tri dni sa ocitnete v naozajstnom svete robotov.

„V Patinciach sa môžete tešiť na robota IRB 120, s ktorým budeme kresliť a písať. Deti si určite radi odnesú kreslené postavičky, dospelí nejaké krajinky, vedcom napíšeme nejakú fyziku. Súčasťou výstavy bude aj robot YouBot, s ktorým vieme roznášať poháre s vínkom alebo malinovkou. Ďalej sa môžete tešiť na humanoidné roboty NAO a Bioloid. S jedným vieme okrem rôznych srandičiek aj zatancovať gangnam-style, s druhým si zas môžete zacvičiť napríklad kliky na jednej ruke alebo stojku,“ hovorí doc. Ing. Františekom Duchoňom, PhD. z Ústavu robotiky a kybernetiky na STU v Bratislave.

zdroj: Wellness Hotel Patince Foto: Wellness Hotel Patince
Wellness Hotel Patince zdroj: Wellness Hotel Patince

Okrem robotov na vás čakajú aj široké možnosti regenerácie tela i mysle. V rámci štvordňových pobytov, ktoré ponúka Wellness Hotel Patince**** ako spoluorganizátor akcie, budete mať k dispozícii neobmedzený vstup do bazénového sveta s termálnou vodou, neobmedzený vstup do saunového sveta s niekoľkými druhmi sáun a takisto neobmedzený vstup do fitness centra ako aj ďalšie benefity v rámci wellness ponuky, ktorú hotel ponúka. Spolu s tematickým animačným programom počas trvania pobytu, vyhdliadkovou plavbou po Dunaji či minidiscoparty so superhrdinami je Robotický víkend v Patinciach ideálnym spôsobom, ako vytvoriť zaujímavý program pre celú rodinu. Tento skvelý pobyt si môžete zarezervovať TU.

Foto: Jozef Lomnicky
patince inzercia

Viac informácií o celkovej ponuke pobytových balíčkov nájdete na www.wellnesspatince.sk.

Foto: Jozef Lomnicky
Wellness Hotel Patince ****
chyba