Lacnejšie cestovanie do exotiky, dá sa to vôbec?

Nie každý je ochotný zaplatiť za dovolenku príliš veľa peňazí. Existuje aj iná možnosť ako si užiť exotiku, spoznať krajinu a pritom ušetriť? Tu nájdete destinácie, kde sa to naozaj dá!

20.01.2015 08:01
New York
NY inzercia BUBO New York

Vynikajúcou diaľkovou destináciou je New York. New York je mesto, ktoré žije 24 hodín a vy si ho za ten čas dokonale užijete a spoznáte. Times Square, Manhattan, Wall Street a Empire State Building, jogging v Central Parku, divadlá na Broadway a nákupy na Park Avenue. Za 5 dňovú cestu vrátane letenky, ubytovania a slovenského sprievodcu zaplatíte od 950 € a za príplatok cca 600 € si môžete predĺžiť zájazd o Las Vegas a vyhrať ho v kasíne späť.

Kráľovský palác v Bangkoku
inzercia Bubo Kráľovský palác v Bangkoku

Thajsko je jedna z najkrajších a najlacnejších krajín planéty. Počas 12 dňového výletu spoznáte hlavné mesto Bangkok s kráľovským palácom, plávajúcimi trhmi dokonale. Zavítate do Autthaye, bývalého kráľovského mesta a uvidíte najvyššiu budhistickú stavbu sveta. A potom oddych na nádherných plážach Andamanského mora. Cena od 999 €.

India
BUBO inzercia INDIA India

India za 6 dní? Garantujem vám zážitky, na ktoré nezabudnete! Dilli, Jaipur, Taj Mahal, Červená pevnosť, jazda na rikši, neuveriteľne dobrá kuchyňa, rôzne náboženstvá, kultúry a mnohé iné na okruhu po Zlatom trojuholníku. Už od 1190 €. Slovenský sprievodca, odborník na Indiu vám otvorí brány rozprávkovej krajiny.

Modrá Lagúna, Island
modra laguna island bubo inzercia Modrá Lagúna, Island

Island je exotika severu. Už za 6 dní môžete spoznať z neho to najkrajšie. Modrú lagúnu, nádherné vodopády, gejzíry, pozorovanie veľrýb, ale aj mesačnú pod sopkami. Turistika v Dúhových horách a kúpanie v prírodnom termálnom prameni v Landmannalaugar. Cena od 1525 €.

Landmannalaugar, Island
Duhove hory Landmannalaugar inzercia BUBo Landmannalaugar, Island

Ak máte chuť na Škandináviu a Island je pre vás príliš drahý, je tu možnosť spoznať jej metropoly. Kodaň, Štokholm, Helsinki, Tallin. Už od 1178 €. Spoznať Škandinávia sa dá aj v lacnejšej kempingovej variante, už za 775 €.

Sigiriya Rock, Srí Lanka
Sigiriya Rock - BUBO inzercia Sigiriya Rock, Srí Lanka

A čo sa pozrieť s rodinou na Srí Lanku? Slony, ryžové polia, množstvo pamiatok, chrámov, Sigiriya – ôsmy div sveta, Budhistické sochy a fresky staré 2000 rokov, komplex piatich jaskýň Aja Maha Vijara, sochy Upulvana a Samana, výjavy z pekla a pre záujemcov predĺženie zájazdu na Maldivách s kúpaním v nádherných lagúnach. 11 dní od 1078 € pre dieťa.

Výlet na slonoch v kaučukovom pralese
Vylet na slonoch v kaucukovom pralese Bubo inzercia Výlet na slonoch v kaučukovom pralese

Cestovanie a spoznávanie krajín je jednou z najzaujímavejších vecí, ktoré môže vzdelaný človek robiť počas dovolenky. Čas a financie sa vrátia späť skrz zážitky, ktoré v človeku zostanú celý život. Ak máte chuť cestovať, nemáte odvahu alebo veľa finančných prostriedkov, kliknite na www.bubo.sk alebo kontaktujte mojich kolegov v CK BUBO, radi vám poradia a pripravia pre vás výnimočnú dovolenku plnú neopakovateľných zážitkov.

Pavel Fellner, CK BUBO

P.S. Ceny uvedené v článku sú bez letiskových poplatkov, tie však musí zaplatiť každý človek na svete, ktorý chce vycestovať letecky kamkoľvek na svete a spoznávať našu planétu. Všetky naše zájazdy sprevádzajú skúsení BUBO sprievodcovia školení v cestovateľskej akadémii.

chyba