Veľká noc na Liptove

Prežite s nami sviatky jari, ktoré budú vďaka Wellness Hotelu Chopok **** v Nízkych Tatrách plné zážitkov, aktivít, ale i relaxu a pokoja. Pre našich hostí máme pripravený zaujímavý program s veľkonočnými prekvapeniami.

10.04.2014 14:02
chopok1 inzercia Foto:

Veľkonočný program na Chopku
Využite ponuku nášho Veľkonočného pobytu v čase do 16. do 22. apríla. Navyše, od zeleného štvrtka po veľkonočnú nedeľu sa náš hotel zaplní tradíciami v podobe ukážok maľovania vajíčok či pletenia korbáčov. Vyrobíme si veľkonočné kraslice a vyskúšame tradičné čipkovanie. Okrem toho Vás neminie zaujímavý program pre deti aj dospelých. Hostí zabavíme vodnou gymnastikou, večermi na ľudovú nôtu, výrobou vlastných šperkov, spoločenskými hrami od výmyslu sveta či hľadaním vajíčok. Každý deň zakončia v spoločenskej miestnosti mini discotéky alebo zábavné kvízové súťaže.

Veľká noc v Jasnej
Čerstvo zasnežené kopce Nízkych Tatier lákajú svojich návštevníkov na šesťdňový veľkonočný program. Počas piatka a soboty 18. a 19. apríla si môžete pamiatku na jarné stredisko Jasná Nízke Tatry odniesť v podobe fotografie z najvyššieho bodu v stredisku. Od 10-tej do 14-tej hodiny si môžete v novo otvorenej Rotunde urobiť vlastnú fotku s veľkonočnými prekvapeniami. Chýbať nebude ani dobrá muzika v podaní folklórnej skupiny Jánošík. Sviatočnú atmosféru dotvorí v reštaurácii Rotunda počas dvoch dní 19. a 20. apríla od 10:00 do 14:00 h.

+4

Pokus o rekord!
Nebude sa však len zabávať. Šikovné ruky pekárov sa v sobotu 19. apríla pokúsia vyrobiť barančeka s veľkosťou, ktorá ho zapíše do svetovej knihy rekordov. Príďte sa presvedčiť, či sa tak stane!

Oblievačka
Čo by to boli za sviatky jari bez vody? Ak vám jej bude málo, na Veľkonočný pondelok sa s ňou radi pre krásu i zdravie žien podelia opäť na najvyššom bode strediska Jasná Nízke Tatry.

Viac na www.hotelchopok.sk

chyba