Jarná lyžovačka na Chopku

Dokonalé spojenie tých najlepších hotelových služieb s najlepšou lyžovačkou na Slovensku nájdete jedine na Chopku v Nízkych Tatrách. Práve v srdci tejto malebnej časti slovenských hôr nájdete Wellness Hotel Chopok ****.

12.02.2014 13:11
hotel chopok inzercia
Wellness Hotel Chopok ****

Výborné podmienky na lyžovanie v Jasnej na Chopku
Hoci nám príroda tento rok veľa prírodného snehu nenadelila, lyžiarske stredisko Jasná v Nízkych Tatrách to ani na chvíľu nezaskočilo. Výborné snehové podmienky s priemerne 40 cm snehu sú zárukou tej najlepšej jarnej lyžovačky na Slovensku. Najskúsenejších lyžiarov čaká 100 cm pokrývka na trati Zjazdárska a 75 cm snehu najvyššej kvality nájdu športu chtiví návštevníci na zjazdovke Majstrovská. So 65 a 60 cm snehovej pokrývky určite neobíďte Jelení Grúň, Slnečnú, Tréningovú, Hotelovú, Krúpovú a zjazdovky Kosodrevina – Slniečko – Krupová a Predné Dereše – Kosodrevinu. Takmer metrová vrstva snehu čaká na lyžiarov aj na tratiach Pretekárska Konský Grúň – Luková, Pretekárska Chopok – Konský Grúň, Májová 2, Turistická 5a, FIS Rovná Hoľa – Záhradky a FIS Konský Grúň – Rovná Hoľa. Spolu je tak milovníkom zimných športov k dispozícii 27 zjazdoviek.

Ranné lyžovanie a nočná lyžovačka na Chopku
Nočná lyžovačka vás v plnej kráse privíta na zjazdovkách Pretekárska Priehyba – Záhrady a na Bielej Púti. Nezabúdajte ani na ranné lyžovanie. Pre nadšencov nedotknutej trate pripravilo lyžiarske stredisko Jasná Nízke Tatry tohtoročnú novinku tzv. Fresh Track pre tých, ktorí obľubujú rýchlu lyžovačku v skorých ranných hodinách na nedotknutej trati. Záujemcovia sa musia dostaviť do 7:05 hod. na parkovisko na Záhradkách (P3). O 7:15 hod. prebieha stretnutie s lyžiarskym sprievodcom pri pokladniciach na Záhradkách a o 7:30 hod. sa nastupuje na sedačku B2 Záhradky – Priehyba.

Jarná lyžovačka v Jasnej za najlepšie ceny

Hotel Chopok****, izba
Hotel Chopok****, izba
+12Hotel Chopok****, detský kútik

Jarná lyžovačka sa s Wellness Hotelom Chopok **** začína v marci. V období od 10. marca do 1. apríla hotel pripravil v dňoch nedeľa-streda výhodné pobytové balíky a k tomu môžu hoteloví hostia jazdiť na nízkotatranských svahoch za výhodné „jarné“ ceny skipassov. Hotel ponúka doplnkovú službu v podobe grátis hotelového skibussu, ktorý premáva medzi hotelom a zjazdovkami.

Po aktívnej lyžovačke oddych vo wellness centre, na bazéne alebo vo vírivke. Aktívy oddych môžete po dobrej lyžovačke vymeniť za ten pasívny. Ponuka wellness aktivít Wellness Hotela Chopok **** sa začína plaveckým bazénom, pokračuje hrejivou vírivkou, upokojujúcimi saunami a končí sa vírivkou priamo na čerstvom nízkotatranskom vzduchu a vonkajšou ľadovou jaskyňou. Využite tiež skúsené ruky našich masérov. Aktívne si môžete oddýchnuť aj v našom profesionálne vybavenom fitness centre.

Pokiaľ budete svoje telo podrobovať očistnej kúre, nechajte svoje ratolesti v dobrej opatere našich animátorov, ktorí deti zabavia bohatým animačným programom. Začať môžu aktivitami v miniclube, pokračovať kreatívnymi dielňami, maľovaním, hrami a súťažami od výmyslu sveta. Využiť tiež môžete spoločenské hry. Medzi najobľúbenejšie aktivity rodín s deťmi patria stolný tenis, airhockej, spoločné súťaže a kvízy, karaoke a k dispozícii je našim hosťom tiež bowlingová dráha či biliard v relax bare. Pre klientov, ktorí majú dostatok energie aj počas noci je tu Happy End v stredisku Jasná, kde sa každý odreaguje pri dobrom nápoji alebo hudbe.

www.hotelchopok.sk

chyba