Zo svahu Chopka priamo do vírivky Wellness Hotela Chopok ****

Ubytovanie vo Wellness Hoteli Chopok **** znamená nezameniteľnú kombináciu s takmer okamžitým prechodom z lyžiarskych svahov strediska Jasná Nízke Tatry do upokojujúcich vôd hotelového bazéna či víriviek.

22.01.2014 15:09
htl chopok inzercia

Ak si dokonalú dovolenku predstavujete v spojení kvalitnej lyžovačky a nerušeného pokoja v slastnom opojení čírej liptovskej vody či ozdravujúcich sáun, Wellness Hotel Chopok **** svojimi službami určite naplní vaše predstavy.

Snowboarding, „funky“Snow park, sánkarska trať, klzisko na Chopku v Jasnej

Najkvalitnejšia lyžovačka, na viac ako 40 kilometroch zjazdoviek, už dávno nie je v TOP lyžiarskom stredisku Jasná Nízke Tatry jedinou službou. Milovníci snowboardingu si prídu na svoje vo „funky“ Snow parku, ktorý vyhovuje požiadavkám začiatočníkov aj pokročilých. Je tak vyhľadávaným miestom snowboardistov aj freestylistov, s množstvom prekážok s možnosťou usporiadania. Freestylisti môžu vyraziť do neupravených častí Nízkych Tatier, ktoré sú horúcou výzvou aj pre ľudí vyhľadávajúcich skialpinistické dobrodružstvo mimo dosahu lanoviek.

Foto: KOHLER RICHARD
htl chopok inzercia

Chopok pre rodiny s deťmi

Pre rodiny s deťmi sú ako stvorené chvíle na ľadovej ploche na Bielej Púti, kde je k dispozícii osvetlené klzisko do neskorých večerných hodín. A chýbať nemôže ani skutočná klasika detských čias na sánkach. Nezabudnuteľný zážitok vás čaká na Bielej púti na 1 km dlhej osvetlenej sánkarskej dráhe.

Foto: KOHLER RICHARD
htl chopok inzercia

Wellness Hotel Chopok ****

Našim hosťom poskytujeme jednoduchú, pohodlnú a rýchlu dostupnosť ku svahom najväčšieho slovenského lyžiarskeho strediska Jasná Nízke Tatry. Stačí nasadnúť do teplých skibussov, ktoré milovníkov zimných športov zavezú zadarmo priamo z hotelového parkoviska pod zjazdovky a rovnako pohodlne sa o vás postarajú na spiatočnej ceste do hotela, kde nič neupokojí vyplavenú hladinu adrenalínu viac, ako chvíle strávené v prostredí wellness sveta, ktorý vaše telo príjemne unavia. Telesnú i duševnú očistu vám poskytnú naše sauny, bazén, vonkajšia i vnútorná vírivka a rozmaznávať sa môžete nechať starostlivou opaterou pri masážach celého tela alebo jeho častí.

hotel chopok inzercia

Vyskúšajte tiež služby kuchyne, kde gastronomický zážitok umocní príjemné posedenie v elegantnej a priestrannej hotelovej reštaurácii s bohatým sortimentom špecialít slovenskej a stredomorskej kuchyne, vín, destilátov, teplách i studených nápojov. Navyše, väčšina našich jedál spĺňa receptúry bezlepkovej diéty.

Foto: KOHLER RICHARD
htl chopok inzercia

www.hotelchopok.sk

chyba