Víno a welness: Nočné kúpanie v Maďarsku

V Maďarsku sa život v kúpeľoch nezastaví ani v noci. Dospelí návštevníci sa môžu zabávať pri rôznych večerných programoch či vychutnávať nočné kúpanie. Nočná zmena plná žblnkotu, vizuálnych efektov a romantiky.

18.11.2013 08:00
nocne kupanie_inzercia

Cesta okolo sveta: večerné kúpanie s príchuťou domácich a exotických kultúr

Bez toho, aby ste sa vydali na cestu okolo sveta, môžete na niekoľko hodín vychutnať čaro exotického sveta. Seansy začínajú väčšinou okolo deviatej večer a sú určené výlučne dospelým, na ktorých čaká gastroshow, večerné osvetlenie, ochutnávka nápojov, zážitková sauna a hudba charakteristická pre danú krajinu. Pre tých, ktorí by sa o problematike architektúry a kultúry kúpeľov chceli dozvedieť viac, sú pripravené premietania spojené s výkladom, počas ktorých si môžu rozšíriť svoje poznatky.

nocne kupanie inzercia2

Noc patrí mladým a ľuďom túžiacim po romantike

Písal sa rok 1998, keď sa v Budapešti konal prvý špeciálny večierok v kúpeľoch. Vtedy istí mladí kreatívni ľudia vyšli s nápadom, že kúpele nepatria len staršej generácii, ale môžu byť vynikajúcim miestom aj pre nespútanú zábavu mladých. Nápad sa čoskoro ujal a už prvé súkromné večierky boli vypredané.

Nočné kúpanie je dnes mimoriadne vyhľadávanou formou zábavy v celej krajine a ponúkajú ho takmer všetky kúpele, či už formou jednoduchého predĺženia otváracej doby alebo pravých večierkov s tanečnou a svetelnou show, koktailmi, hviezdnymi hosťami a DJ-mi. Ceny sú oveľa výhodnejšie ako v predchádzajúcom prípade a rovnajú sa približne cene jednej celodennej vstupenky na osobu.

Tým, ktorí by chceli namiesto divokej zábavy radšej relaxovať, odporúčame romantické nočné kúpanie, iným slovom moonlight wellness. K dokonalému uvoľneniu prispeje chill-out hudba, seansy v saune, svetlo sviečok či pohár sektu.

vino_welness_madarsko_inzercia

Zmena je život: Programy Cinetrip sa neustále inovujú a využívajú stále novšie techniky a riešenia. Z prvotných predstavení pripomínajúcich zlatý vek biografu sa stal naozajstný vodný cirkus. Zábavu garantuje polnočné vystúpenie brušných tanečníc, predstavenie ohňových žonglérov a akrobatov na svitaní a inštalácia s desaťtisíc pixelovými LED-mi či projekcia na vodné pary. Každý večer zaznieva iný štýl hudby od minimalu po ambient, cez reggae, funky, hip-hop a americkú disko hudbu sedemdesiatych rokov až po house. Vizuálne efekty závisia od štýlu hudby: vopred pripravený program, set alebo improvizované vystúpenia určite každého očaria. Podujatia sa konajú vo viacerých kúpeľoch v Budapešti. Cena vstupenky sa pohybuje od 5.000 do 10.000 forintov.

Navštívte Maďarsko, krajinu termálnych kúpeľov! VÍNO A WELLNESS – príďte a zažite Maďarsko! Viac na www.madarsko.sk.

chyba