Východná Morava: to najlepšie z wellness na dosah

Aká je vaša dovolenka snov? Vyrážate na túry do prírody a výlety na bicykli, alebo dávate prednosť pokojnej relaxácii s maznaním tela i duše? Hľadáte kút, kde nájdete kvalitnú zábavu aj pre deti, užijete si zábavu aj vodné radovánky za každého počasia, pochutnáte si na tradičných krajových špecialitách a spoznáte ľudové tradície? To všetko máte doslova na dosah. To všetko vám ponúka Východná Morava.

20.06.2013 08:00
relaxace-inzercia

Užite si dokonalý odpočinok v Kúpeľoch Luhačovice a v Rezorte Valachy Velké Karlovice, které vďaka vysokej kvalite služieb právo patria k najvyhľadáva­nejším cieľom milovníkov relaxačných pobytov. Len pár kilometrov za českou hranicou môžete prežiť tú najkrajšiu dovolenku presne podľa vašich predstáv. Vyzkúšajte to najlepšie z wellness na dosah.

zväčšiť Luhačovice kolonáda Foto: David Trcka
Luhacovice kolonada - inzercia Luhačovice kolonáda

Do Luhačovic za zdravím aj relaxáciou
Luhačovice sú štvrté najväčšie a jedny z najkrajších kúpeľov v Českej republike. Nájdete ich v malebnom údolí nedotknutej prírody Chránenej krajinnej oblasti Biele Karpaty. Jedinečné liečivé pramene radia Luhačovice medzi najlepšie liečebné kúpele v Európe v liečbe dýchacích ciest a ďalších ochorení. Architektúra Luhačovíc má nenapodobiteľný a neopakovateľný ráz, ktorý jej vtlačil slovenský architekt Dušan Jurkovič.

zväčšiť Alexandria
Alexandria -inzercia Alexandria

Vyskúšajte niektorý zo zvýhodnených pobytov v ALEXANDRIA **** Spa & Wellness hotelu, najluxusnejšom v Luhačoviciach. Nadväzuje na tradíciu štýlového a noblesného hotela z obdobia prvej republiky. Hosťom a návštevníkom Luhačovíc ponúka služby v zrekonštruovanej budove v štýle 30. rokov 20. storočia a tiež v novo postavenej budove v egyptskom štýle s najväčším wellness centrom v Luhačoviciach. K hotelu neodmysliteľne patrí aj tradičná Francúzska reštaurácia a vyhlásený nočný klub. www.HotelAlexandria.cz.
Náš tip pre Luhačovice: VIP wellness víkend – víkendový wellness balíček špeciálne zostavený na mieru náročným, pracovne vyťaženým a časovo zaneprázdneným klientom. Doprajte si aspoň predĺžený víkend a zverte sa do rúk profesionálov, ktorí vás budú rozmaznávať. Cena zahŕňa tri relaxačné procedúry pre ženy i mužov a ďalšie služby. www.LazneLuhacovice.cz

Valachy: odpočinok i zábava v lone Beskyd

zväčšiť Hotel Horal
hotel Horal-inzercia Hotel Horal

Objavte Velké Karlovice – malebnú podhorskú obec vsadenú do CHKO Beskydy, 3 km za českou hranicou. Nájdete tu veľa príležitostí pre zábavu i odpočinok, špičkové wellness služby aj výbornú gastronómiu. Nadýchnite sa čistého horského vzduchu a nechajte sa okúzliť tunajšou neporušenou krajinou, v ktorej sú dodnes samozrejmosťou hlboké lesy, pôvodné drevené chalúpky a stáda oviec na pastvinách.
Rezort Valachy Velké Karlovice ponúka ubytovanie v troch hoteloch s relaxačnými centrami, bazénmi, ponukou tradičných aj exotických masáží, lanový park, golfové ihrisko, požičovňu segway, detské kútiky a ďalšie služby. Okolitý terén poteší turistov a cyklistov, nechýbajú ani ľahké výletné trasy a pohodová cyklotrasa Bečva. V okolí nájdete hneď tri rozhľadne a tiež známy valašský skanzen Rožnov pod Radhoštěm.

zväčšiť Reštaurácia Vyhlídka - Lanterna
restaurace Vyhlidka - Lanterna-inzercia Reštaurácia Vyhlídka - Lanterna

Doprajte si odpočinok v Spa hoteli Lanterna ****, ktorý sa po nedávnej rekonštrukcii stal špičkou medzi wellness hotelmi v Česku. Vďaka polohe stranou od bežného ruchu je ideálny pre páry a milovníkov nerušenej relaxácie. Hostia majú v cene raňajky, večeru a neobmedzený vstup nielen do hotelového L-Spa s bazénom, ale aj do blízkeho Wellness Horal s termálnymi bazénmi. www.lanterna.cz

Náš tip pre Velké Karlovice: Pobyt Letná dovolenka v Beskydách zahŕňa ubytovanie detí do 12 rokov zdarma, polpenziu, voľný vstup do relaxačných centier, animačné programy pre deti i dospelých a ďalšie bonusy. Čím dlhšiu dovolenku v Rezorte Valachy prežijete, tým viac výhod získate – masáž, vstup do lanového parku, prechádzku na segway, kozmetické ošetrenie, telový zábal Rasul, bowling… Vyberať môžete z pobytov na 3 až 7 nocí v troch hoteloch, reprezentujúcich rôzne kategórie od jednoduchšieho typu ubytovania až po komfort luxusného štvorhviezdičkového hotela. www.valachy.cz

chyba