Bývanie sa začína u nás už 30 rokov

28.03.2022 00:00

PSS už roky ukazuje cestu, ako byť finančne sebestačný a zabezpečiť si vlastné bývanie.

odkaz
PSS, pr, nepouzivat

Istota aj v neistých časoch

PSS už roky ukazuje cestu, ako byť finančne sebestačný a zabezpečiť si vlastné bývanie. A táto cesta je schodná pre všetkých, ktorí sa s nami naučia rozumne sporiť a finančne plánovať. V týchto neistých časoch je ponuka produktov PSS relevantným synonymom poistky a stabilitou pred rastúcimi úrokmi.

PSS pomohla takmer každej rodine na Slovensku

Za 30 rokov PSS pomohla k lepšiemu bývaniu už takmer 2,5 miliónu Slovákov. V súčasnosti si u nás sporí vyše pol milióna klientov, mnoho z nich má viacero zmlúv. Teší nás, že čoraz viac ľudí myslí dopredu a oceňuje riešenie, ktoré im dáva istotu. Sporenie je skrátka opäť v móde.

odkaz
PSS, PR, nepouzivat

Mladé rodiny sú budúcnosť

Rodičia chcú vždy pomôcť svojim deťom a vďaka PSS tak môžu urobiť prakticky hneď po narodení. Začnú im sporiť, aby im neskôr uľahčili štart do života. V súčasnosti časť štátnych prémií ide na sporenie detí. Majú aj našu podporu, účty Junior sú vedené bez mesačného poplatku.

PSS podporuje zelené projekty

Ako produkovať menej skleníkových plynov? Míňajme menej energie. Stavebné sporenie sa ideálne hodí na „zelené“ rekonštrukcie, aby ľudia svoj úver sčasti splácali z úspor na energiách. Zateplenie, nové okná, solárne panely, efektívnejšie kúrenie – to všetko im znižuje spotrebu a nám zlepšuje životné prostredie.

chyba