Strecha nad hlavou jednoducho a výhodne? Vďaka produktu môjDOMOV od PSS je to možné!

13.12.2021 00:00

Úroková sadzba, ktorá sa vám nikdy nezmení? Áno, je to možné. Vy ste o tom ešte nepočuli? Tak začneme pekne po poriadku. Ak si chcete splniť sny o bývaní, o radu a pomoc zájdite k expertom na financovanie bývania. Cesta k vlastnému bývaniu tak teraz môže byť oveľa jednoduchšia ako kedysi. PSS, Prvá stavebná sporiteľňa, totiž ponúka produkt môjDOMOV – unikátne financovanie vášho bývania.

PSS, PR, nepouzivat

Podmienky pri hypotékach prešli približne pred dvomi rokmi zásadnou zmenou. Cesta k úverom na bývanie je zložitejšia hlavne kvôli tomu, že väčšina bánk poskytuje maximálne 80 percent z hodnoty nehnuteľnosti. Štát totiž pri zadlžovaní Slovákov úvermi chcel poriadne pribrzdiť a ľudí naučiť, že na bývanie si treba niečo vopred nasporiť. Práve preto zareagovala na dianie na trhu Prvá stavebná sporiteľňa s produktom môjDOMOV, s ktorým aj pre vás môže byť cesta k vlastnej streche nad hlavou oveľa jednoduchšia ako kedysi. môjDOMOV totiž ponúka výhodnú kombináciu pravidelného sporenia a úveru zo stavebného sporenia s garantovanou úrokovou sadzbou počas celej doby splácania. To znamená, že už pri podpise zmluvy má každý klient istotu v tom, aké budú jeho splátky úveru a dokáže si naplánovať aj svoj domáci rozpočet. Jednoducho vie vopred, že úroková sadzba sa mu nikdy nezmení. A toto je veľká výhoda oproti hypotékam, pretože tie nemenné splátky počas celej doby splácania väčšinou neponúkajú.

Úroková sadzba, ktorá sa vám nikdy nezmení

Dnes už asi všetci veľmi dobre vieme, že sa neoplatí spoliehať sa na náhody a cestu k novému alebo lepšiemu bývaniu si treba vopred starostlivo naplánovať. Pri dnešných cenách nehnuteľnosti zvlášť platí, že čím skôr začnete sporiť, tým vyššiu sumu si nasporíte. Sporiť na bývanie je dnes už úplne samozrejmé a pomôcť tak môžete nielen sebe, ale aj svojim deťom. V Prvej stavebnej sporiteľni môžete sporiť toľko, koľko vám dovoľujú finančné možnosti. Ideálne je však sporiť si pravidelne mesačne. Pravidelná suma, ktorú budete sporiť, sa nielenže ukladá a zhodnocuje do budúcnosti, ale máte istotu, že tieto peniaze neminiete skôr, ako príde ich čas. Každý si vie takto nasporiť aj na rekonštrukciu bývania alebo dofinancovanie hypotéky, a to v kombinácii s lacnejším stavebným úverom.

Viac sa dozviete na www.pss.sk alebo navštívte najbližšie obchodné zastúpenie Prvej stavebnej sporiteľne.

odkaz
PSS baner, PR, nepouzivat
chyba