Riešite kúpu nového spotrebiča? TU vám dajú dobré ceny a 0 % navýšenie splátok!

Keď začne doma štrajkovať spotrebič, zostávajú len dve možnosti: veriť na zázrak, alebo ísť tam, kde vám dajú nový za výhodnú cenu a splátky bez navýšenia.

25.09.2021 00:00
planeo1, PR, nepouzivat Foto:

Aj zarytí odporcovia konšpiračných teórií sú na pochybách, keď sa jedná o vlastný život elektrospotrebičov. Niektoré ako keby čakali len na koniec dvojročnej záruky a seknú so sebou zo dňa na deň. Iné na to idú pomaly a občas zahaprujú, potom trochu poštrajkujú, vy ich nejako opäť spojazdníte a takto sa to opakuje, až jednému alebo druhému dôjdu sily alebo trpezlivosť. No a potom je tu ešte jeden fenomén – reťazová „samovražda“ spotrebičov. Keď sa pokazí jeden, môžete počítať s tým, že onedlho začnú odchádzať aj ostatné. Na dôvažok sa to deje práve vtedy, keď máte do peňaženky najhlbšie.

Pokiaľ práve riešite tieto problémy, máte šťastie v nešťastí. V PLANEO Elektro nielenže nájdete najvýhodnejšie ceny, no až do 3. októbra si môžete všetky spotrebiče nad 100 eur zakúpiť na splátky s nulovým navýšením, takže sa vám nákup tu vyplatí hneď dva razy.

TV Sencor SLE 43US800TCSB
planeo TV Sencor, PR, nepouzivat TV Sencor SLE 43US800TCSB

Napríklad taký televízor SENCOR, na ktorom si pri ultra vysokom rozlíšení pozriete svoj obľúbený Netflix, prehráte videá z Youtubu, stiahnete deckám hru… Do 3. 10. je lacnejší až o 110 eur a samozrejme s možnosťou splátok bez navýšenia!

Extra tip zadarmo: Použite pri nákupe PLANEO kartu a získate eurá na ďalší nákup!

Epson Eco Tank L3151
planeo tlaciaren epson, PR, nepouzivat Epson Eco Tank L3151

Alebo atramentová tlačiareň EPSON, bez ktorej sa už žiadna domácnosť nezaobíde. Dodáva sa s atramentom až na 3 roky, čo vám ušetrí až 90 % nákladov na atrament. A ešte k tomu je teraz v akcii, takže ušetríte najmenej dvakrát.

Čo je ešte v PLANEO Elektro za výhodnú cenu a na splátky bez navýšenia?

Pozrite si celú ponuku, nech vám žiadna výhoda neujde!

chyba