V Bratislave chýbajú štartovacie byty pre mladé rodiny. Preto prinášame projekt Magnetová 11

Takto sa snažíme reagovať na aktuálnu situáciu na realitnom trhu, na ktorom absentuje ponuka lacných bytov.

14.09.2021 00:00
Magnetova 2, PR, nepoužívať

Projekt Magnetová 11 prináša širokú ponuku nových bytov, apartmánov vo výbornej lokalite za výhodné ceny. Novostavba sa nachádza v bratislavskom Novom Meste, odkiaľ sa dostanete autom alebo MHD do centra mesta do 8 minút.

Našou snahou bolo priniesť dostupné bývanie pre každého. V projekte Magnetová 11 ponúkame viac ako 120 bytov a apartmánov v rôznych veľkostiach a prevedeniach. Vybrať si môžete z jedno-, dvoj- a trojizbových bytov. Ceny bytov pritom začínajú na sume 70 000 €.

Magnetova 4, PR, nepoužívať

Uvedomujeme si, že každý človek chce mať domov pretvorený na svoj obraz. Preto vám ponúkame možnosť prispôsobiť si byt vašim plánom a potrebám. Zvoliť si môžete farbu podlahy, obloženia a ďalších doplnkov v interiéri.

Parkovanie je ďalší problém, ktorý sužuje obyvateľov nášho hlavného mesta. Našťastie s parkovaním v lokalite, v ktorej je umiestnený náš projekt, nie je problém. K bytu je navyše možné zakúpiť si parkovacie miesto za 12 000 € s DPH.

A ak budete potrebovať aj viac úložného miesta napríklad na vaše športové aktivity, ku každému bytu ponúkame možnosť zakúpenia pivničnej kobky za 2000 € s DPH.

Magnetova 1, PR, nepoužívať

Začnite bývať vo vlastnom. Navštívte stránku nášho projektu www.magnetova11.sk a vyberte si z dostupných bytov ešte dnes. S financovaním vám pomôže náš profesionálny tím hypotekárnych poradcov.

+2
chyba