Rozžiarte svoj domov s bodovými svetlami

Bodové svietidlá sú univerzálne, a zároveň dokážu vyzdvihnúť z vášho interiéru to, čo práve potrebujete. Či už ladíte svoj domov do moderného škandinávskeho štýlu, útulného vidieckeho alebo industriálu, bodové svietidlá vám bez problémov zapasujú všade. Vďaka trendom roka 2021 si totiž môžete vyberať zo širokej ponuky materiálov, štýlov a farieb. Ktoré budú tie vaše?

15.03.2021 00:00
svietidla R1, PR článok, reklama, nepoužívať

V znamení elegancie

Klasické strieborné „reflektory“ už dávno nie sú tým jediným, po čom sa dá pri výbere siahnuť. Roku 2021 dominuje zlato a mosadz v kontraste s čiernym matným povrchom. Bodové svietidlo v týchto prevedeniach je efektným riešením, ako ozvláštniť interiér a zároveň ho vybaviť svetlom, ktoré je rozmerovo priateľské ku každému priestoru.

svietidla R1, PR článok, reklama, nepoužívať

Vytvorte si domácu galériu

Ak si radi zútulnite domov peknými ilustráciami či umeleckými dielami, s pomocou bodových svietidiel si môžete vytvoriť vlastnú galériu. Štýlové svietidlá ľahko pripevníte na strop a následne nasmerujete priamo na obraz. Môžete sa rozhodnúť pre stropné bodové svietidlo s viacerými žiarovkami alebo pre viac jednotlivých, ktoré umiestnite nad obľúbené predmety či maľby.

svietidla R1, PR článok, reklama, nepoužívať

Domáce spa s príjemným svetlom

So správnym svetlom dokážete z vašej kúpeľne vyčarovať prostredie ako stvorené na oddych. Ak sa neviete rozhodnúť, či chcete osvetliť celý priestor alebo inštalovať komorné osvetlenie nad vaňu či umývadlo zvlášť, bodové svetlá to opäť vyriešia za vás. V kombinácii s denným svetlom vhodnej LED žiarovky vám bodové svietidlo poslúži aj pri líčení sa.

Nástenné bodové svietidlá pre každý priestor

Máte v byte málo miesta? Bodové svietidlá svojimi rozmermi zapadnú prakticky kamkoľvek. V módnej zlatej dodajú každej miestnosti retro akcent. Môžete ich použiť ako doplnkové svietidlo v predsieni alebo ako bočné svietidlá k vašej posteli.

svietidlá, PR článok, reklama, nepoužívať
chyba