Charakter šatníka, s ktorým v tomto roku určite zabodujete

Napriek tomu, že je náš šatník oblečením často doslova preplnený, niektoré situácie si vyžadujú, aby sme na nich zažiarili originálnym outfitom. Vhodné kombinácie však nie sú všetko. Aby ste vedeli svoje okolie zaujať a nepôsobili pritom nudne a fádne, je dobré mať tento rok vo svojom šatníku pár základných kúskov, s ktorými bude vytváranie módnych kreácií pre vás oveľa jednoduchšie.

15.01.2021 11:27
seocentrum, pr nepouzivat Foto: ,

Ktoré to sú a čo ich presne charakterizuje, si povieme v našom krátkom zaujímavom článku.

Všestranné a nadčasové kúsky

Ak sa chcete ráno do práce alebo večer na vzácnu príležitosť jednoducho, pekne a rýchlo obliecť, mali by byť veci vo vašom šatníku všestranné. Presnejšie to znamená, vhodné pre všetky vaše životné situácie. Samozrejme, zloženie a obsah vášho šatníka je závislý aj od vášho životného štýlu. Čím univerzálnejšie a všestrannejšie modely si ale do skrine zakúpite, tým to budete mať s obliekaním v tomto roku jednoduchšie.

Ozdobiť sa a zaujať okolie predsa môžete aj vhodným doplnkom v podobe vzácneho diamantového prsteňa, s ktorým sa vám možno spájajú spomienky na krásne obdobie v živote.

Kvalita za rozumnú cenu

Aby vám takéto všestranné oblečenie a doplnky slúžili dlhodobo a mohli ste pri ich nosení využiť množstvo zaujímavých kombinácií, je nutné, aby boli aj kvalitné. Za rozumnú cenu si preto na základe tohto kritéria vyberajte aj štýlové dámske spoločenské šaty, ktoré vám pri správnej starostlivosti vydržia a budú plnohodnotne slúžiť niekoľko rokov.

Vhodné farby a odtiene

Každý z nás má rád niečo iné, preto je aj výber farieb do nášho šatníka rôznorodý. Môžu to byť rôzne svetlé a tmavé odtiene. Ľahko sa kombinujú ako medzi sebou, tak aj s bohatšou paletou farieb. Okrem toho je možné použiť aj jasnejšie tóny oblečenia, ktoré na vás zažiaria ako krásna kytica čerstvých kvetov.

Farba však nie je všetko. Všímajte si aj druh tkaniny a jej potlač. V niektorých prípadoch sú práve tieto vlastnosti odevov oveľa dôležitejšie a môžu pri nesprávnom výbere vašej postave len uškodiť.

Jednoduchý strih

Milujete vo svojom živote originálnu módu a zmenu, ale kúsky z vášho šatníka vám neumožňujú sa v tomto smere naplno realizovať? V tom prípade si vyberajte základné modely oblečenia v jednoduchých strihoch, aby ste ich mohli každý jeden deň oživiť niečím zaujímavým. Napríklad spomínaným šperkom, šatkou alebo zaujímavým účesom.

Ako základ je preto lepšie použiť jednoduchšie modely, bez dodatočného zdobenia. Zároveň je takéto oblečenie jednoduchšie aj na údržbu, nosenie a pohodlie, ktoré bude v móde vždy. Tak sa o tom presvedčte.

chyba