Tipy na krásnu záhradu a exteriér v zime

Záhrada alebo terasa zrejme bola v tomto roku pre nás jedinou oázou pokoja a priestorom na odpočinok. S príchodom zimy sa však počet hodín strávených v tomto priestore znižuje na minimu, pretože nielen chlad nás od toho odrádza. Avšak, aj v tomto ročnom období nám môže tento malý kúsok raja poskytnúť potrebné útočište, v ktorom sa môžeme odreagovať a zrelaxovať.

15.12.2020 19:29
seocentrum, pr clanok, nepouzivat Foto: ,

Niekedy nám stačí na získanie novej energie a síl v prírode len pár minút. Preto sme tu s radami, ako si užívať pokoj na záhrade aj v zime.

Plechové záhradné domčeky

Prístrešie pre posedenie alebo uloženie náradia je na záhrade potrebné nielen v zime. Aj počas letných mesiacov majú špeciálne konštrukcie so strechou v tomto priestore zmysel. Teraz v zime vám však poslúžia ako dokonalá ochrana auta, bicykla alebo záhradného náradia pred mrazom, snehom alebo dažďom a vetrom.

Moderné plechové domčeky sú na tieto účely ako stvorené. Jednoducho sa montujú, nezaberajú veľa miesta, sú cenovo dostupné a z kvalitných materiálov, odolných proti poveternostným podmienkam v exteriéri.

Pevný a kvalitný základ zo zámkovej dlažby

Tak ako koberec v obývacej izbe, kvalitná zámková dlažba na terase alebo v záhrade navodí správnu atmosféru tiež. Jej výhodou nie je len kvalita materiálu, ktorý toho znesie naozaj veľa, ale aj jednoduché položenie a ešte lepšia údržba. Najviac vás ale poteší jej dizajn, ktorý dodá celému priestoru úplne iný nádych a okolie skrášli aj počas chladných mesiacov.

Originalita svahových tvárnic

Prostredie vidieka je charakteristické krásou špecifického okolia. Nie sú to však len nádherné panoramatické výhľady, ale aj originálne terény. Užívať si ich krásu môžete v zime aj vďaka špeciálnym svahovým tvárniciam, ktoré svah nielen spevnia, ale aj vizuálne skrášlia.

Pomocou týchto univerzálnych exteriérových doplnkov môžete priestor záhradného svahu rozdeliť na jednotlivé zóny a vytvoriť si tak tú najkrajšiu oázu pokoja, ktorá vám bude robiť radosť. Jednoducho, sami a bez pomoci odborníkov. Všetko, čo pre takúto krásnu záhradu alebo terasu predsa potrebujete, nájdete na exterier.sk

chyba