Ako vám vhodne zvolené regály pomôžu upratať celý byt

Regály nie sú v bytovom dizajne žiadnou novinkou. Čo ste si však možno neuvedomili je fakt, že kvalita materiálov a dizajnové prevedenie regálov sa postupne zlepšuje, čo znamená, že ich môžete použiť ako úložné priestory po celom byte či dome a nielen v komore či garáži. Kde všade môžete regály využiť a voľný priestor si s nimi vytvoriť?

09.12.2020 11:43
seocentrum, pr clanok, reklama, nepouzivat

Vstupná hala či chodba

Veci a topánky v chodbách a vstupných halách by mali visieť na nástenných vešiakoch alebo upratané v botníkoch. Avšak pravdou je, že veľakrát ani veľký odkladací priestor na topánky nezaručí, že sa nebudú povaľovať po celej chodbe. Ak máte úzku chodbu, zvoľte vysoký moderný regál, do ktorého si budete práve používané topánky odkladať. Okrem toho, že vnesie do priestoru poriadok, dá sa ľahko očistiť a vy sa už nemusíte potkýnať o rozhádzanú obuv.

Kúpeľňa

Okrem bežných prostriedkov hygienickej starostlivosti o telo, ako sú šampóny, telové mlieka, rôzne krémy, zubné kefky a pasty, je možné v kúpeľni skladovať aj aviváž na pranie, čisté uteráky či dokonca prostriedky na čistenie domácnosti. Ako to však všetko do takého malého priestoru naskladať?

Poličky a skrinka pod umývadlom sú málo, a preto je vhodné do vyvstávajúceho rohu umiestniť regál podľa rozmerov, ktoré vám vyhovujú. Regál môže byť vysoký a úzky alebo široký a nízky, všetko podľa toho ako sa vám hodí. Dôležité je, aby bol vodoodolný, a teda najlepšie oceľový. Okrem toho, že sa nemusíte báť, že by sa po čase rozpadol, jednoducho sa čistí, a tak vás nebude zaťažovať ani pri upratovaní. A na Okay.sk máte takéto a iné regály plne k dispozícii.

Komora

Rozdiel medzi policami a regálom je okrem praktickosti čistenia v tom, že regál nie je potrebné pevne uchytiť do steny, stačí ho postaviť, prípadne prichytiť o stenu. Regály si môžete vedľa seba vyskladať presne podľa vašich preferencií. Priestor, ktorý vám na vrchu regálu zostane môžete ďalej využiť na odloženie boxov či krabíc s vianočnými ozdobami.

Obývacia miestnosť

Obývacia miestnosť disponuje obývacou stenou. Pokiaľ však preferujete funkčnosť priestorov, pokojne môžete do nej umiestniť viacero regálov na knihy alebo ozdobné predmety. Obľúbený industriálny dizajn dokonca preferuje používanie oceľových regálov aj v obytných častiach domu, a teda aj v obývacej miestnosti.

Detská izba

Deti milujú hračky a pravdou je, že detské izby niekedy praskajú vo švíkoch vďaka množstvu hračiek. Ak preto chcete udržať v izbe poriadok, môžete okrem skríň, pridať niekoľko regálov, do ktorých buď naukladáte boxy s hračkami, ktoré si môžu deti kedykoľvek vybrať alebo tam prehľadne uložíte bábiky, autíčka či spoločenské hry. Regály nemusia byť vysoké, ale môžu byť priestrannejšie, aby do nich deti dosiahli.

Čas predvianočného upratovania je za dverami. Preto, ak neviete ako naložiť s nadbytočnými vecami, skúste ich skôr ako ich vyhodíte poukladať do regálov.

chyba