Poznáte výhody, ktoré získate s nábytkom na mieru?

Pri voľbe nábytku sa nemusíte obmedzovať len súčasnou ponukou a môžete si nechať vytvoriť nábytok na mieru, ktorý bude originálnym kúskom vo vašom interiéri. Či už hľadáte niečo, čo miestnosť zjednotí alebo potrebujete zariadiť malé priestory, táto voľba vám výrazne ušetrí miesto.

15.06.2020 00:00
Foto: ImageFlow / Shutterstock.com
seocentrum, PR článok, nepoužívať

Kým nábytok na mieru sa vyznačuje unikátnym spracovaním a nájdete ho v domácnostiach len ojedinele, ten sériový je možné mať síce ihneď, no rátať treba s jeho masovou výrobou a určitým obmedzením v priestore. Voľba nábytku je tak často pre mnohých komplikovaným rozhodnutím, o to náročnejšie niekedy býva jeho prispôsobenie do malých bytov či priestorov, ktorých dispozícia nie je zrovna najšťastnejšie riešená. V tomto prípade bude výrazne nápomocný nábytok na mieru, práve ten totiž perfektne oživí akýkoľvek interiérový dizajn.

Využitie prázdnych priestorov

Či už zariaďujete podkrovný byt, máte výklenok v kuchyni alebo neviete, ako využiť voľný priestor v obývacej izbe, s takouto službou viete naplno pracovať s voľným miestom a priestory miestností efektívne využiť. Prispôsobenie rozmerov, vhodné proporcie nábytku a zhmotnenie vašich predstáv. To všetko dokážete získať, pokiaľ sú vaše očakávania realizovateľné. Odborník vám zodpovie, do akej miery je vaša vízia reálna a ponúkne vhodné riešenie, ako naplno vyťažiť z priestoru maximum.

Jednotný súlad interiéru

Máte približnú predstavu o tom, ako chcete zaplniť priestory, no neviete nájsť vhodný nábytok, čo by k zvyšku ladil? Výhodou nábytku na mieru je voľba materiálu, spracovania či kovania, ktoré budú k sebe pasovať a v priestore nebudú pôsobiť rušivo.

Nielen estetická záležitosť

Pre mnohých klientov nejde pri výrobe nábytku len o estetickú stránku a takáto voľba je vyhľadávaná aj z hľadiska dlhšej životnosti nábytku, kvality spracovania a rozhodujúca je aj zdravotná stránka. Ak potrebujete stoličku s určitou výškou sedenia, dostupnejšie úložné priestory v skrini či komodu s jednoduchším spôsobom otvárania, to všetko viete dosiahnuť s nábytkom na mieru. Akékoľvek nerovnosti povrchu či asymetrické povrchy dokáže výroba nábytku na mieru taktiež hravo zakryť a takúto praktickú kamufláž určite oceníte. Získa si nábytok na mieru miesto aj vo vašej domácnosti? Presvedčiť vás o tom môže 3D návrh interiéru.

chyba