Najspoľahlivejšia skladníčka je moderná kombinovaná chladnička

Zdravie je dnes dôležité pre každého. O to viac, ak sa všade okolo nás neustále šíria rôzne vírusy a baktérie. Základom dlhodobého zdravia však nie je iba pohyb, ale aj silná imunita. A práve o ňu sa môžete postarať aj dobrým výberom, spracovaním a skladovaním čerstvých potravín, ovocia a zeleniny. Najlepšia skladníčka je preto na tieto účely jedine vaša chladnička, ktorá vám ponúka množstvo technických vylepšení.

25.05.2020 00:00
seocentrum, PR článok, nepoužívať Foto:

Prečo? Na prípravu jedál a dodržiavanie zdravého životného štýlu predsa potrebujeme kvalitnú stravu. A nakoľko sa pod jej najlepšie vlastnosti podpisuje jej správne uskladnenie, potrebujete mať na to vytvorené ideálne podmienky.

Jedine tak sa v ovocí alebo zelenine zachová potrebný obsah vitamínov, minerálov, stopových prvkov a enzýmov. Samozrejme, správne spracovanie všetkých potravinových produktov sa začína nákupom, následne však musíte vyriešiť otázku, kto bude ich najlepším skladníkom.

Je to moderná chladnička s mrazničkou, múdry „čarodejník“, ktorého sila spočíva v predĺžení čerstvosti výrobkov a rozličných pokrmov. Tie najmodernejšie modely vám však prinášajú v skladovaní potravín hotový prevrat.

Moderné chladničky dokážu udržať čerstvosť zeleniny a ovocia pol mesiaca

Pre domáce gazdinky je predsa vždy dôležité, aby výrobky nestrácali svoj svieži vzhľad a chuť. A práve výrobcovia tejto techniky vám zaručujú, že nová chladnička so systémom No Frost dokáže udržať čerstvé jedlo až 15 dní, bez toho, aby ste ho museli zmraziť.

Chladničky v tejto triede majú však aj funkciu 6. zmysel, ktorá udržuje teplotu a vlhkosť v priestore tohto chladiaceho boxu až 5-krát rýchlejšie ako v starších modeloch. Dokonca aj po tom, ako sa do chladničky dostane vzduch z miestnosti, systém rýchlo obnoví jej pôvodný stav. Ideálne riešenie pre tých, ktorí v rýchlom životnom tempe vždy nemajú čas premýšľať nad tým, kde presne v chladničke čo uložiť.

Sú skvelým doplnkom interiéru

Dokonalé funkcie ale nie sú všetko. Dobrú chladničku je nutné do priestoru predsa aj umiestniť tak, aby s ním ladila. Dnešné moderné chladničky sú preto navrhované v minimalistickom štýle, aby si ľahko porozumeli aj s tým vaším. Sú k dispozícii v niekoľkých farbách: lesklej nehrdzavejúcej alebo bielej ocele či inej špeciálnej povrchovej úprave.

Majú inteligentné funkcie a ovládanie

Novinkou je ovládací panel, umiestnený na vrchnej strane dverí, vďaka čomu si môžete v ňom nakonfigurovať dostupné systémy, v tých najnovších modeloch a značkách aj cez mobil.

Moderná chladnička s mrazničkou sa postará o čerstvosť potravín aj pri dlhodobom výpadku prúdu. Uchováva vaše potraviny v optimálnej klíme až 18 hodín.

Spoločnosť LG zasa pri svojich modeloch moderných chladničiek ponúka technológie chladenia dverí, špičkový invertorový lineárny kompresor a množstvo iných noviniek.

Treba si ale uvedomiť, že nie všetky potraviny uchováte v dobrom stave tým, že ich len vložíte do chladničky. Už v obchode je nutné klásť dôraz na kvalitu a až potom budete môcť oceniť ich skutočnú chuť a hodnotu.

chyba