Prečo sa vám oplatí kúpiť klimatizáciu práve teraz

Väčšina z nás trávi posledné týždne doma v izolácii od okolitého sveta.

14.05.2020 00:00
ZSE, PR článok, nepoužívať Foto:

Kvôli koronavírusu sa pre nás veci, ktoré sme ešte len nedávno považovali za samozrejmé, stali nedostupné. Stretnutie v kaviarni, návšteva nákupného centra, fitnescentra či dovolenka v zahraničí… Aj keď sa obmedzenia postupne uvoľňujú, mnohé veci stále nemôžeme robiť.

Bezpečnosť na prvom mieste

Pracujeme väčšinou z domu, učíme sa doma s deťmi, cvičíme v obývačke, vybavujeme veci online alebo telefonicky, využívame rôzne donáškové služby a s priateľmi a rodinou komunikujeme prevažne cez sociálne siete. Pomaly sa však oteplieva a možno je namieste otázka, či nie je najvyšší čas poistiť sa na leto kúpou klimatizácie a vytvoriť si tak doma príjemné prostredie. Predsa len tam budeme toto leto tráviť podstatne viac času.

„Zákazníci sa nemusia obávať o svoju bezpečnosť počas obhliadky a montáže samotnej klimatizácie. Bezpečnosť našich zákazníkov a aj zamestnancov kladieme v našej spoločnosti na prvé miesto. Všetci pracovníci, či už tí, ktorí vykonávajú obhliadky alebo montáže sú vybavení ochrannými rúškami a rukavicami a sú špeciálne vyškolení,“ tvrdí Lenka Gergeľová, produktová manažérka pre ZSE Klima.

Obhliadka a montáž klímy bez čakania

Prvé horúčavy zvyknú v posledných rokoch udrieť už v polovici apríla či začiatkom mája. Lenže to sme všetci chodili do práce, kde máme väčšinou klimatizované priestory, na obedy sme chodili do klimatizovaných reštaurácií, po práci do klimatizovaného fitnescentra alebo s priateľmi na príjemne vychladené čapované pivo. Aj tento rok sa už na prelome apríla a mája dostali pár dní teploty nad 25 stupňov, ale na rozdiel od minulosti, teraz to vyzerá tak, že letné horúčavy budeme musieť tráviť prevažne v priestoroch našich domácností.

„V prípade kúpy klimatizácie odporúčame nenechávať nič na poslednú chvíľu. Práve toto predsezónne obdobie je ideálne na to, aby si zákazníci kúpili klimatizáciu. Obhliadku zrealizujeme len niekoľko dní po objednávke a pár dní po úhrade následnej zálohovej platby už môže prebehnúť samotná montáž. Montáž trvá obvykle 4 hodiny, v prípade náročnejšej inštalácie maximálne 6 hodín. Počas hlavnej sezóny sú čakacie doby oveľa dlhšie a zákazníci môžu čakať na montáž klimatizácie aj niekoľko týždňov z dôvodu maximálnej vyťaženosti všetkých montážnikov.“ dodáva Lenka Gergeľová zo ZSE.

Foto: PR servis
ZSE, PR článok, nepoužívať

Klíma už od 35 € mesačne

Ak riešite otázku financií v prípade kúpy klimatizácie, ZSE má pre vás výhodné riešenie. „V ponuke ZSE Klima Bezstarosti máme špičkové klimatizácie značiek Samsung a Daikin. Zákazník na začiatku uhradí zálohu 200 € a následne len 35 € mesačne. V rámci uvedenej ceny je zahrnutá doprava a montáž klimatizácie. Ako bonus zákazníci získajú na 3 roky až o 20 % výhodnejšiu elektrinu počas mesiacov júl a august, keď je predpoklad vyššej spotreby elektriny, servisnú prehliadku každý rok počas platnosti zmluvy a predĺženú záruku počas celej doby využívania služby,“ dopĺňa Lenka Gergeľová zo ZSE.

Novinka – dizajnová klíma

Chceli by ste si osviežiť interiér dizajnovým kúskom, ale stále neviete, čo by to malo byť? Pozrite si ponuku dizajnových klimatizácií od ZSE a určite si prídete na svoje. Vybrať si môžete až z 21 moderných dizajnov, ktoré sa hodia do každej domácnosti.

Viac o ponuke klimatizácií od ZSE sa dozviete na www.zse.sk/klima.

ZSE, PR článok, nepoužívať
chyba