Kuchyňa z bezpečia domova

Prinútila vás aktuálna situácia odložiť návštevu kuchynského štúdia a zastaviť plány na renováciu kuchyne? U nás vybavíte kuchyňu na mieru cez video hovor, telefón alebo e-mail. Prispôsobili sme systém našej práce a obslúžime vás plnohodnotne bezkontaktným spôsobom. Náš novo zavedený postup plne nahradí schôdzku v našej predajni, umožní vám premietnuť do návrhu kuchyne všetky vaše priania a je pre vás úplne zadarmo.

24.03.2020 09:00
Seocentrum, PR článok, nepoužívať Foto:

Život musí ísť ďalej

Vizualizácie a kompletnú cenovú ponuku vyhotovenú presne podľa vašich požiadaviek môžete schváliť v pohodlí vášho domova. Všetky objednávky týkajúce sa kuchynského nábytku i kuchynských spotrebičov spracúvame bezkontaktne. Všetky naše štúdiá sú online a naši predajcovia a konzultanti sú vám plne k dispozícii.

Aktuálna situácia na Slovensku a vo svete je pomerne zložitá, no život musí plynúť ďalej. Tento fakt si plne uvedomujeme a sme pripravení riešiť vaše požiadavky a priania. Chápeme, že máte investície a rozhodnutia, ktoré potrebujete spraviť. Už dnes plnohodnotne vytvárame či upravujeme návrhy kuchýň presne podľa vašich predstáv. Dodávky a realizácia kuchynských zostáv nie sú súčasnou situáciou obmedzené.

Zároveň vám garantujeme, že všetci naši vodiči a stolári, s ktorými by ste mohli byť v osobnom kontakte vo vašich domovoch, sú nepretržite zdravotne monitorovaní, dodržiavajú ochranné opatrenia a nikto z nich sa nezdržiaval v zasiahnutých oblastiach v zahraničí.

Predstavte si akúkoľvek kuchyňu…

Malá kuchyňa, biela kuchyňa, vidiecka kuchyňa, kuchyňa s ostrovčekom či bez, kuchyňa z udržateľných materiálov, minimalistická, rustikálna, rovná, oblá, lesklá či matná… V rámci všetkých kuchýň vám ponúkame až 45% zľavu na nábytok. Môžete si vyberať z produktov štyroch značiek. Veríme, že Dolti, Dolti Collection, Livanza či Bauformat dokážu zhmotniť aj tie najnáročnejšie predstavy o novej kuchyni.

Od našich stálych a možno aj budúcich zákazníkov dostávame informácie, že práve teraz, keď sú izolovaní doma, vidia, čo všetko by na svojej kuchyni zmenili. Iní sa zase zverili, že už dávno chceli vymyslieť niečo s kuchyňou. Teraz je ideálny čas na navrhovanie a plánovanie novej kuchyne. Strávte ho príjemne a efektívne zároveň, veď život v dobre vybavenej a peknej kuchyni chutí oveľa lepšie.

Rýchle zmeny vyžadujú rýchle reakcie. My sme sa aktuálnej situácii a nečakaným výzvam dokázali prispôsobiť expresne rýchlo. Nové kuchyne či už rozbehnuté práce dokážeme vybaviť cez e-maily a telefóny rýchlo, bezkontaktne a efektívne.

Pripravili sme pre vás aj služby osobného konzultanta a návrhára kuchyne, ktorý je pripravený navštíviť vás doma. Môžete si vybrať, ktorá z našich nových služieb vám viac vyhovuje: telefonická konzultácia alebo návšteva osobného návrhára na čísle: +421911128190.

Máte už predstavu o inšpiratívnych projektoch? Pokojne nám zavolajte a my vám nezáväzne a bezplatne pripravíme 3D vizualizáciu a ponuku. Ďakujeme za vašu podporu v týchto zložitých časoch.

chyba