Prémiové bývanie v bratislavskom Novom Meste s jedinečným výhľadom

Na Vajnorskej ulici, v srdci tretieho bratislavského obvodu po rekonštrukcii a dostavbe existujúcej administratívnej budovy a kultúrneho strediska vyrástol unikátny polyfunkčný objekt.

29.01.2020 08:00
Sympatia group, PR článok, nepoužívať Foto:

Na Vajnorskej ulici, v srdci tretieho bratislavského obvodu po rekonštrukcii a dostavbe existujúcej administratívnej budovy a kultúrneho strediska vyrástol unikátny polyfunkčný objekt. Na prestížnej adrese v mestskej časti Nové mesto ponúka obchodné a kancelárske priestory, ale aj rezidenčné bývanie. Investorská skupina Sympatia Group zverila prípravu dizajnového riešenia štúdiu Cakov + Partners, ktorá rekonštruovaný komplex citlivo zasadila do okolitej zástavby, má však výrazný a moderný architektonický rukopis.

Projekt Vajnorská 21 svojou polohou v blízkosti Trnavského mýta a rozvinutou infraštruktúrou širšieho centra mesta skutočne zaujal a obytné priestory veľmi rýchlo našli svojich nových majiteľov. Ako čerešničku na torte uvoľňuje v týchto dňoch developer do predaja limitovanú ponuku jedného 4-izbového a piatich 5-izbových prémiových bytov s dvomi podlažiami, s oddelenou dennou a nočnou časťou. Ich príprave bola venovaná mimoriadna pozornosť a na realitný trh vstupujú až v záverečnej fáze tohto úspešného projektu.

Aké sú benefity spomínaných bytov? Poloha, špičková kvalita materiálov a stavebných prác, najnovšie technológie, bezproblémové a pohodlné parkovanie s auto výťahom, 700 m2 zelených striech, podlahové kúrenie, veľkoplošné hliníkové okná s izolačných trojskolom a výškou 255 cm a veľa ďalších. Holobyty s predajnou plochou od 150 do 185 m2 poskytujú možnosť individualizácie a dispozičných zmien v priebehu výstavby, zákazníci si môžu vybrať dokončenie v kategórii štandard alebo nadštandard. Za cenu od 457 000 do 550 000 Eur získajú najlukratívnejšie bývanie v danej lokalite s neopakovateľným panoramatickým výhľadom na Malé Karpaty. Veľkometrážne terasy s výmerou 44 m2 sú riešené tak, aby zachovávali pocit bezpečia a súkromia a umožnili tráviť čas aj v exteriéri. Orientované sú na zelené kopce Koliby, mimo ruch mesta, čo ich predurčuje na relax v kruhu rodiny či priateľov, s pohárom lahodného vína alebo voňavej kávy.

Ak si viete predstaviť bývanie, odkiaľ ako na dlani ponad strechy uvidíte panorámu Bratislavu alebo atraktívne scenérie malokarpatskej prírody, vitajte doma. Bude Vajnorská 21 Vašou novou adresou?

Viac informácií o unikátnej investičnej príležitosti, ponuke a možnosti dohodnúť si obhliadku jedného zo šiestich najlepších bytov v tejto časti mesta nájdete na www.vajnorska21.sk alebo na facebookovom a instagramovom účte Vajnorská 21.

Okolie: Národné tenisové centrum, detské ihrisko Nová doba, Národný futbalový štadión, Park Jama, Kúpalisko Tehelné pole, Zimný štadión Ondreja Nepelu, hotel Double Tree by Hilton, Kuchajda, Vivo (Polus City Center), OC Centrál, Istropolis.

Foto: PR servis
Sympatia group, PR článok, nepoužívať
Foto: PR servis
Sympatia group, PR článok, nepoužívať
Foto: PR servis
Sympatia group, PR článok, nepoužívať
Foto: PR servis
Sympatia, PR článok, nepoužívať
chyba