Užite si pohodlie, maximálny relax a účinky novej vírivky

Na ochranu zdravia, mladosti a krásy sa používa množstvo špeciálnych postupov a procedúr. Avšak, vodná terapia si s konkurenciou starosti nerobí. Blahodarné účinky vody poznala a využívala už aj Kleopatra, a právom. Popularita vody nie je žiadnou náhodou. Koniec koncov, celé naše telo funguje na jej využívaní, veď len v mozgu máme 80 % tejto vzácnej tekutiny, bez ktorej by sme nemohli normálne existovať.

09.01.2020 11:30
Seocentrum, PR článok, nepoužívať Foto:

Obzvlášť výhodné je však kombinovať výhody vody a masáže. Hydromasáž vás dostane do stavu úplného pokoja a zlepší mnohé funkcie tela.

Čo je hydromasáž?

Dnes už žiadna novinka, ale bežná procedúra a postup, vďaka ktorému sa zbavíte mnohých zdravotných problémov. Rehabilitológovia tvrdia, že po takýchto procedúrach s vodou sa pacienti cítia lepšie:

  • zlepšuje sa krvný obeh;
  • normalizuje krvný tlak;
  • skracuje doba zotavenia po zraneniach;
  • zlepšuje stav pleti.

Hydromasáž kombinuje výhody terapeutických kúpeľov, masáží a termoterapie, pričom spôsobov, ako transformovať tento postup do reality je niekoľko. Srdcom každého z nich je účinok prúdenia vody a vzduchu s rôznou intenzitou a teplotou na telo, ktorý pôsobí ako masáž. Zmiešaná voda a vzduch vyvolávajú tvorbu mikrobubliniek, kde ich účelný pohyb je zaistený potom cez špeciálne dýzy.

Automatický masér, ktorý si na vás nájde čas

Ak sa chcete o pohodlí kombinovanom s liečivými účinkami hydromasáže presvedčiť aj priamo v praxi, kúpte si vírivku. Veľmi veľa lekárov jej účinky považuje za účinnejšie ako klasickú masáž. Dôvod?

Ako sme spomínali, hlavnou výhodou je úplná relaxácia tela. Svaly sú úplne uvoľnené, vďaka čomu je normalizovaná práca vnútorných orgánov. Zlepšuje sa aj spánok. Znížením teploty vody sa dosiahne tonický účinok. Procedúra zmierňuje bolesť a odstraňuje kŕče. Nepríjemné príznaky svalov a kĺbov vymiznú.

Tento typ liečby pomáha zbaviť vás aj bolesti spôsobenej chronickými ochoreniami. Mali by sme spomenúť aj priaznivé účinky na obehový systém. Tento postup zlepšuje krvný obeh. Vďaka tomu sú vnútorné orgány zásobované kyslíkom a zlepšuje sa činnosť všetkých telesných systémov. Zvyšuje sa imunita a rany sa hoja rýchlejšie.

Komfort a bezpečie

Aby bolo všetko podľa predpisov a po zakúpení modernej vírivky ste si užili svoj relax naplno, mali by ste pri jej inštalácií myslieť aj na bezpečnosť. Ak si nemôžete dovoliť veľké stavebné úpravy a výmenu obkladových materiálov v okolí tohto zariadenia, môžete sa poistiť špeciálnymi protišmykovými páskami na vonkajšie schody. Aj vďaka nim bude využívanie vírivky pohodlnejšie a bezpečné!

Ovládanie nechajte na svoj smartfón Huawei

Maximálny komfort pri využívaní prospešných účinkov vírivky si určite užijete aj vďaka Wi-fi modulu Balboa, pomocou ktorého dokážete vírivku pohodlne ovládať aj cez moderný smartfón Huawei.

Bublinky, teplota vody a prúd vzduchu sa po jej spustení postarajú o odbúravanie tukov, odstraňovanie toxínov a urýchlenie metabolizmu. Vaša pokožka tiež získa lepší tón a elasticitu. Stačí si vybrať správnu veľkosť, model vírivky a nechať sa unášať jej priaznivými účinkami.

chyba