Kobercom a linoleu odzvonilo, teraz vedú drevené podlahy

05.09.2019 09:30
Inevio, PR článok, nepoužívať Foto:

Drevená podlaha dodá vášmu domovu pocit príjemnej a útulnej atmosféry a každý studený interiér v momente premení na hrejivú oázu pokoja. Staviate či renovujete dom? Vyberáte novú podlahu? Zo širokého množstva rôznych materiálov a povrchov je niekedy ťažké vybrať si tú správnu podlahu pre váš domov. Každý povrch je niečím špecifický a to platí aj pre drevené podlahy.

Zážitok pre všetky zmysly

Predstavte si, ako sa prechádzate po vašej drevenej podlahe naboso. Máloktorý materiál prináša tak príjemný zážitok z pohladenia niekoľkých zmyslov súčasne. Pekne vonia, do interiéru vnáša kus autentickosti a je príjemný na dotyk. Časy, kedy podlahám kraľovali koberce a linoleá, sú už dávno preč. Dnešná doba volá po návrate k prírode a ku kvalitným materiálom, ktoré si môžete dovoliť.

Foto: PR servis
Inevio, PR článok, nepoužívať

Na čo pozerať pri výbere drevenej podlahy?

Na webe najlacnejsiedre­venepodlahy.sk si môžete vybrať zo širokej ponuky kvalitných drevených podláh najlacnejších vo svojej kategórii. Na výber máte podlahy od niekoľkých výrobcov, vrátane rakúskeho výrobcu Scheucher či Win Design. Ak ale nie ste rozhodnutý pre konkrétneho dodávateľa, pri výbere vašej novej podlahy bude rozhodovať najmä účel jej používania. Môžete si vybrať z viacerých typov, ako sú dubové podlahy, drevené plávajúce podlahy či masívne drevené podlahy. Zákazníci s náročnejšími požiadavkami ocenia okrem iného aj možnosť upraviť daný materiál lakom či olejom na mieru.

Vyriešte podlahy vo vašom byte až na 20 rokov

Hlavné kategórie, z ktorých si môžete na stránke vyberať, sú: drevené plávajúce podlahy, trojvrstvové drevené podlahy, dvojvrstvové drevené podlahy a masívne drevené podlahy. Každý typ ponúka iné benefity, preto vždy vyberajte takú podlahu, ktorá je pre vás vhodná z hľadiska vášho konkrétneho účelu. Napríklad trojvrstvová drevená podlaha je stabilnejšia ako masívne podlahy, masívne drevo vás zase zbaví starostí ohľadom životnosti podlahy na ďalších desať či dvadsať rokov.

Foto: PR servis
Inevio, PR článok, nepoužívať

Ak si nie ste istý, ktorý typ podlahy zvoliť, na stránke nájdete viacero odborných článkov plných typov a rád, ktoré pri výbere novej drevenej podlahy určite oceníte. Naši odborníci vám taktiež radi poradia telefonicky alebo osobne, stačí nás kontaktovať prostredníctvom kontaktného formulára.

Foto: PR servis
Inevio, PR článok, nepoužívať
chyba