Pomôžeme vám k rozprávkovej kuchyni alebo kúpeľni!

Každá rodina sa vyvíja a to, čo jej vyhovovalo pred rokmi, zrazu nemusí. Nastáva teda otázka, či by si kuchyňa s kúpeľňou nezaslúžili rekonštrukciu.

09.04.2019 07:00
VUB, PR článok, reklama, nepoužívať Foto:

Konečne nová kuchyňa podľa vašich predstáv

Kuchyňu mnohí považujú za srdce domova. Ako sa vaša rodina rozrastá, menia sa aj požiadavky na jej veľkosť, či využitie. Prečo sa teda po rokoch odkladania nepustiť do jej rekonštrukcie? Vo VÚB máme pre vás jednoduché riešenie a chceme s vami zažiť radosť z vašej vysnívanej rozprávkovej kuchyne.

Foto: PR servis
VUB, PR článok, reklama, nepoužívať

Chcelo by to novú kúpeľňu

Mať doma luxus privátneho spa, ostrovček pokoja, pohodlia a relaxu je snom každej rodiny. Nielen deti ocenia veľkú vaňu, v ktorej si môžu užívať vodné dobrodružstvá. Alebo možno “pokukujete” po tom úžasnom sprchovom kúte s množstvom funkcií. Už nemusíte len snívať.

S radosťou pomôžeme splniť váš sen

Keďže ide o nemalý zásah do rodinného rozpočtu nad rámec bežných výdavkov, je to ideálna príležitosť, kedy sa obrátiť na svoju banku. VÚB banka chce byť pri radostných okamihoch vášho života. V aktuálnej ponuke prináša zvýhodnený spotrebný úver na rekonštrukciu. Ak si zoberiete úver vo výške 7 000 eur budete mať mesačnú splátku už 99 eur po dobu 96 mesiacov. S pôžičkou teraz hravo zvládnete rekonštrukciu kuchyne alebo kúpeľne. A bude presne taká, akú ste vždy chceli.

A to nie je všetko – znížime vám úrokovú sadzbu

Teraz navyše môžete získať zľavu 2% z úrokovej sadzby ihneď pri čerpaní pôžičky, čo znamená, že od začiatku splácania budete platiť nižšiu splátku. Stačí na to splniť len niekoľko podmienok:

  • riadne splácať úver a splácať ho minimálne polovicu doby splatnosti, minimálne 3 roky,
  • nechať si posielať na bežný účet sumu aspoň vo výške 2-násobku mesačnej splátky úveru.

Ak vám chodí na bežný účet výplata, tak máte podmienku splnenú. Navyše, ak to všetko splníte, po 18 mesiacoch vám vrátime poplatok za poskytnutie úveru.

A niečo navyše aby bola radosť ešte väčšia.

Chcete mať originálnu kuchyňu alebo kúpeľňu ušitú presne na mieru? Ak si do 30. 4. 2019 zoberiete pôžičku od VÚB a zaregistrujte sa na webe, budete zaradení do súťaže o 3 architektonické návrhy na mieru v rukopise štúdia Rules.

Foto: PR servis
VUB, PR článok, reklama, nepoužívať
chyba