Ani vaše deti sa už na to nemôžu pozerať?

Domov má byť oázou pokoja a istoty. Čo však robiť v prípade, keď sa vám doslova rozpadá pred očami?

12.03.2019 06:00
PSS, PR článok, reklama, nepoužívať Foto:

Ak sa aj na vašej nehnuteľnosti odrazil zub času, je načase, aby ste s ňou začali niečo robiť. Nečakajte až do chvíle, pokiaľ sa skutočne nezačne rozpadať priamo pred vašimi očami. Niekedy môže byť aj malá trhlina dôsledkom závažných zmien, ukrytých v múroch. Potom sa z pôvodne malej a nenákladnej opravy razom stane veľká rekonštrukcia. Čím staršia je nehnuteľnosť, tým nákladnejšia býva jej oprava. Je preto dôležité všímať si nielen stav svojej nehnuteľnosti, ale sledovať aj vývoj cien stavebných materiálov a prác, spojených s rekonštrukciou. Nuž a podľa toho si je dobré aj plánovať finančnú rezervu. Poradíme vám, ako na to.

Správne miesto

Informujte sa, napríklad, v Prvej stavebnej sporiteľni. Ochotne vám tam poradia, ako sa môžete sami pričiniť o to, aby ste mali v budúcnosti dostatok financií na obnovu či zveľadenie vášho súčasného bývania. Nástroj, ktorým to zvládnete, je stavebné sporenie. Stavebné sporenie v PSS má mnoho výhod. Najmä teraz, keď každému, kto si v PSS uzatvorí zmluvu o stavebnom sporení a pri dohodnutom šesťročnom sporení splní stanovené podmienky, pridá k základnej úrokovej sadzbe z vkladov, percentá navyše. Začať môžete okamžite! Pravidelným sporením, totiž získate, okrem vysokého zhodnotenia vkladov, aj dobrý návyk, ktorý v budúcnosti oceníte.
Foto: PR servis
PSS, PR článok, reklama, nepoužívať

Väčšie investície

Keď zistíte, že by ani nasporené peniaze na rekonštrukciu vášho súčasného bývania nestačili, prípadne by ste chceli začať odznova a v novom, PSS vyrieši financovanie aj tohto vášho zámeru. Môžete na to využiť medziúver zabezpečený nehnuteľnosťou, ktorý je v PSS odteraz výrazne dostupnejší pre všetky príjmové kategórie.

Čím je výnimočný?

  • Splatnosť si môžete natiahnuť až na maximálnych 30 rokov.
  • Umožňuje zmeny v splácaní pri nečakaných životných situáciách.
  • Je dostupný aj pre nových klientov PSS.
  • Vďaka nemu si splníte aj odvážnejšie sny o bývaní.
  • PSS poskytne jednotlivcovi prostriedky do 170 000 € a páru až do výšky 340 000 €.
Foto: PR servis
PSS, PR článok, reklama, nepoužívať
Ak nemôžete alebo nechcete svoju nehnuteľnosť založiť v prospech banky, využite medziúver do 50 000 € s maximálnou dobou splatnosti až 30 rokov. Na modernizáciu, prípadne dokúpenie bytových doplnkov je vhodný úver na vybavenie domácnosti do výšky 7 000 €.

Omnoho viac informácií však získate, ak zatelefonujete na telefónne číslo 02/58 55 58 55. Ochotne vám ich tiež poskytne niektorý z obchodných zástupcov PSS, ktorých zoznam nájdete na www.pss.sk.

chyba