Kvalitný nábytok a moderné doplnky pre krásny domov

Pri zariaďovaní vášho vysnívaného bývania si určite budete chcieť nakúpiť ten najkrajší nábytok a doplnky presne podľa vašich predstáv. Aby sme vám tento proces uľahčili, prinášame vám tri užitočné tipy, spolu s ktorými sa pozrieme tiež na kvalitný nábytok do kancelárie, v ktorej sa potrebujete predsa cítiť príjemne naozaj všetci.

22.02.2019 06:00
seocentrum, PR článok, reklama, nepoužívať Foto:

Sedacie súpravy na mieru vyriešia vaše špecifické požiadavky

Pohodlné sedacie súpravy na mieru sú výbornou voľbou do štýlového interiéru. Ich výhodou je možnosť zostavenia sedacej súpravy podľa vašich predstáv, ktoré zohľadnia často špecifické požiadavky dostupných priestorov. Hovorí sa , že s väčším priestorom možnosti rastú, ale pri výbere tejto možnosti vám nebude robiť problém ani zariadenie plochy s minimálnou rozlohou niekoľko metrov štvorcových.

Sedacie súpravy na mieru však nie sú vhodným riešením len pre atypické priestory. Oceníte ich aj v bežnom panelákovom byte, kde vďaka výberu preferovaného modelu a poťahovej látky získate sedačku, ktorá presne zapasuje k dizajnu vášho bývania. Takéto súpravy sa okrem toho vyrábajú z kvalitných materiálov, na základe čoho sa potom môžete sa spoľahnúť na ich dlhú životnosť.

Čerešničkou na torte môžu byť aj konferenčné stolíky

Konferenčný stolík oživí každú obývaciu izbu. Tento kus nábytku oceníte aj v kanceláriách, recepciách a v návštevných zónach.

Moderné konferenčné stolíky sa vyrábajú z dreva, kovu, plastu a skla alebo v ich kombinácií. Môžete si vybrať model požadovaných rozmerov, pričom máte na výber aj širokú ponuku dizajnov v klasických aj netradičných tvaroch. Obľúbenou voľbou sú štvorcové, obdĺžnikové a oválne konferenčné stolíky zložené z niekoľkých setov, stačí si len vybrať.

Rolety zaistia správnu atmosféru

Rolety sú dôležitým prvkom moderného zariadenia interiéru. Okrem zatienenia slnečných lúčov by mali tiež dobre vyzerať. Pri kúpe roliet prihliadajte na použité farby a materiály v interiéri. Rolety tak budú tvoriť výrazný dekoračný prvok.

Pri voľbe máte niekoľko rôznych typov. Podľa materiálu si môžete si vybrať látkové, bambusové či plisé rolety. Podľa použitého mechanizmu ovládania – napríklad retiazkové, pružinové alebo motorické rolety na okná.

Na trhu sú samozrejmosťou aj rolety pre strešné okná, vonkajšie rolety a modely deň – noc. Pri kúpe si môžete objednať tiež rolety na mieru. Oceníte nie len ich výborné ceny ale tiež jednoduchosť zamerania a montáže. Základom je predsa vaša spokojnosť a pohodlie, ktoré potrebujete mať doma aj v práci. A s týmito doplnkami sa vám to dosiahnuť určite podarí.

chyba