Ako si poradiť s nedostatkami vo vašej kúpeľni?

Každá miestnosť v dome má svoje univerzálne funkcie a význam a inak na tom nie je ani kúpeľňa. Preto sa musia akékoľvek zmeny, rekonštrukcie a dizajn riešiť dôsledne. Je to predsa špeciálna miestnosť, v ktorej náš deň začína aj konči. Poskytuje nám možnosť získať novú energiu v pracovnom dni a večer nám pomáha relaxovať a pripraviť sa na pokojný spánok. Akákoľvek chyba je preto neprípustná a mali by sme sa im dopredu, možno lepším plánovaním a informáciami, radšej vyhnúť.

21.11.2018 13:58
Kúpeľňa, PR článok, reklama, nepoužívať Foto: ,

Konzultujte svoje predstavy s odborníkmi

Ak si myslíte, že reči o plánovaní sú zbytočné a všade naokolo vás s tým len otravujú, má to svoj zmysel. Kúpeľňu budete predsa využívať po zvyšok svojho života a bez potreby neustálych opráv poškodených častí. Určite máte svoju vlastnú predstavu a viete si ju možno s trochou šťastia aj zrealizovať, ale v niektorých prípadoch je lepšie počkať na odborníka.

Vyrieši všetky konštrukčné chyby a nedostatky, rozhodne, kde by mal byť umiestnený sprchový kút s dobrou termostatickou batériou, aby vám nič neprekážalo vo voľnom pohybe v tejto miestnosti a mali ste svoje pohodlie a potrebný relax pri sprchovaní a osobnej hygiene.

Vyskúšajte silu škárovacej hmoty

Ako sa postavíte k situácii, keď sa vám na tvári objaví malý pupienok alebo drobný fľak? Všetko jednoducho zatriete púdrom, alebo iným špeciálnym krémom. Aj „vrásky a pokročilý vek kúpeľne“ môžete veľmi jednoducho zamaskovať a prekryť špeciálnym „kozmetickým“ prípravkom na konkrétne povrchy. Ide o univerzálne cementové škárovacie hmoty, vďaka ktorým bude vaša kúpeľňa a všetky použité materiály v nej odolné vode, záťaži aj zmenám teploty. Prekryjú nedostatky, utesnia a postarajú sa o dokonalý vzhľad konkrétnych povrchov a materiálov. Jednoducho skvelé riešenie.

Pokazený spotrebič nemusí ísť hneď do šrotu

Pomerne veľkú časť doplnkov v tejto miestnosti tvoria veľké spotrebiče, ako je práčka alebo sušička. Ich funkcie sú pre každého jedného z nás na nezaplatenie. Ako ale všetci veľmi dobre vieme, nedokážu fungovať neobmedzene a bez poruchy.

Ak sa vám ale nepodarilo pokazenú súčiastku reklamovať, nemusíte mať hlavu v smútku, pretože si môžete objednať ohrievacie teleso do práčky. Podľa konkrétneho rozmeru a s majstrom, ktorý sa tomu rozumie vyriešite aj tento problém. Váš obľúbený pomocník, na ktorého funkcie ste si už konečne zvykli, tak bude opäť funkčný a plnohodnotný doplnok do domácnosti.

chyba