Ste milujúci rodič, ktorý má rád čistú domácnosť? Tak o tomto by ste mali určite vedieť

Predstavte si, že by ste Vaše dieťa zavreli do miestnosti, kde práve niekto vyfajčil 20 cigariet. Ťažký cigaretový dym by sa okamžite dostal do jeho pľúc. Vaše dieťa by začalo kašľať a možno aj plakať. Ako by ste sa cítili ako jeho rodič? Dá sa podobná situácia vôbec predstaviť?

16.10.2018 08:00
dieta

Pozor! Toto zistil najnovší výskum

Výsledky najnovšieho výskumu, ktorý skúmal ženy a mužov až 20 rokov ukázali, že používanie bežných čistiacich prostriedkov poškodzuje ľudské pľúca rovnako ako 20 vyfajčených cigariet. Ak teda používate klasické čističe a máte doma deti, je to to isté, ako keby ste ich do zafajčenej miestnosti skutočne zatvorili.

Umývate podlahu týmto aj vy?

Koľko čistiaceho prostriedku nalejete do jedného vedra, keď umývate podlahu? Trochu alebo viac? Tiež máte radi tú vôňu „čistoty?“ No vedeli ste, že všetko, čo rozotriete po podlahe sa vyparí a inhalujete to vy, Vaše deti aj ostatní spolubývajúci? To isté platí pri umývaní nábytku, pri používaní osviežovačov a dokonca aj pri umývaní riadu.

Čo robiť ak chceme žiť zdravo, no milujeme poriadok?

Používajte silu prírody. Pozor však na to, čo kupujete. Na trhu je veľké množstvo prírodných čističov. Často ale nie sú rovnako účinné a dokonca sú drahšie ako bežné čistiace prostriedky. Za jedno balenie zaplatíte 5, 10 alebo 15€. V porovnaní s bežným čistiacim prostriedkom, ktorý stojí zhruba 3€ je to niekoľkonásobne viac. A navyše…

Vedeli ste, že?

Podľa platnej normy Európskej únie je možné označiť produkt ako BIO, ak aspoň 25% jeho obsahu pochádza z BIO produkcie? Zvyšných 75% môže byť pokojne chémia. Preto sa Vám môže stať to, že na BIO čističi nájdete upozornenie: „Uchovávajte mimo dosahu detí! Výrobok spôsobuje vážne podráždenie – vyhnite sa kontaktu s očami.“ Len si to všimnite.

My Vám chceme ukázať niečo, čo stojí 17,90€!

Poviete si, že to je až prehnané. Ale úprimne, otvorte skrinku, kde máte uložené všetko na čistenie podlahy, WC, kúpeľne, riadu, tepovanie či pranie. Asi sa hravo dostaneme na 17,90€.

clenare obrazok

100% prírodný

Cleaner nie je ani BIO, ani ECO ani nič podobné. Je skutočne vyrobený zo 100% prírodných látok, ktoré počas celého výrobného procesu neprišli do styku so žiadnou chémiou. Obsahuje oleje a soli, ktoré sú špeciálne spracovávané, musia určitú dobu zrieť, aby mali vlastnosti, ktoré odstraňujú nečistoty. Používaním tohto výrobku chránime aj prírodu, keďže je úplne rozložiteľný v prírode.

Zdraviu neškodný

Keďže sa skladá len z prírodných zložiek, neškodí Vášmu zdraviu. Môžete s ním poumývať podlahu a tou istou vodou poliať kvety. A oni sa Vám za to ešte aj odvďačia. Keďže zmes olejov a solí ma skvelú schopnosť rozpúšťať, pomáha aj živiny v pôde rozpustiť na malé častice, ktoré sa cez koreň ľahšie dostávajú do rastliny a tie rastú rýchlejšie. Vôbec nevadí, keď sa z Cleaneru napijete. Nič sa nestane.

Uľahčí Vám Vašu prácu

  1. Umyjete ním podlahu a vyčistíte škáry medzi kachličkami
  2. Vyčistíte ním fľaky od trávy
  3. Odstránite ním fľaky od červeného vína či čokolády
  4. Umyjete ním auto
  5. Umyjete ním WC, kuchyňu, podlahy
  6. Dokonca ním vytepujete koberce
  7. Ovocie a zeleninu zbavíte chémie

Je dlhodobo účinný

Častice, na ktoré sú oleje a soli rozštiepené sú až 200× menšie, ako je to u bežných čistiacich prostriedkov. V prepočte to znamená, že miesto jednej častice bežného čistiaceho prostriedku môže byť v Cleaneri až 8 000 000 takýchto častíc. U Vás doma nie je pod mikroskopom ani ten najhladší povrch skutočne hladký. Preto sa častice Cleanera dostanú do hĺbky čisteného povrchu a nechávajú ho skutočne čistý.

povrch

A čo znamená dlhodobo? Cleaner obsahuje niektoré oleje, ktoré baktériám zapáchajú. A preto sa vo vyčistenom prostredí nezdržiavajú. Silné antibakteriálne produkty baktérie okamžite zabijú. Ale už po niekoľkých hodinách sú späť. Cleaner zanecháva vyčistené prostredie nepríjemným pre baktérie až po dobu siedmych dní. Dokazuje to výskum, ktorý robilo Laboratórium molekulárnej mikrobiológie Vysokej školy sv. Alžbety a Trnavskej univerzity.

Ušetrí Vám peniaze

Keďže Cleaner je veľmi silný koncentrát, na čistenie bežných vecí v domácnosti sa riedi v pomere 1:20. Reálne to znamená, že si z jednej 250 ml nádoby namiešate viac ako 5 litrov čistiaceho prostriedku. Za jednu nádobu Cleaneru tak zaplatíte 0,85 € a k dispozícii ich máte rovno 21.

Ak patríte medzi tých, ktorí ďalej nechcú používať chemické čistiace prostriedky, chcete urobiť niečo pre svoje zdravie, zdravie Vašich detí či planéty, určite vyskúšajte Cleaner. Garantujeme Vám, že nič podobné ste ešte doma nemali.

Navyše Vám darujeme ku každému nákupu rozprašovač ZADARMO

slovensko
chyba