Uvažujete nad klimatizáciou? Tu je 5 dôvodov, prečo si ju kúpiť

O výhodách klimatizácie sa už čo to popísalo. Vybrali sme pre vás 5 dôvodov, ktoré vás presvedčia o tom, že je načase si ju zadovážiť.

15.05.2018 08:00
1500x1000px 0418

1. Klimatizácia ochladí vašu domácnosť na príjemnú teplotu počas horúcich letných dní. Vyhnete sa tak neznesiteľným horúčavám, ktoré nám všetkým komplikujú život a majú na svedomí prebdené noci, nadmerné potenie či celkovú slabosť organizmu. Vysokým teplotám najhoršie odolávajú najmä malé deti, starší ľudia a ľudia so zdravotnými problémami. Klimatizácia tak môže byť doslova záchranou počas horúcich dní a nocí.

2. Ak sa rozhodnete pre úspornú klimatizáciu v energetickej triede A+ až A++, môžete ušetriť energiu aj bez obmedzenia vášho domáceho pohodlia. „Naši zákazníci iba u nás získajú až o 20 % výhodnejšiu cenu za dodávku elektriny počas mesiacov júl a august, kedy je predpoklad zvýšenej spotreby elektriny. Túto výhodnú elektrinu pre klimatizáciu poskytujeme našim zákazníkom až na 3 roky,“ hovorí Erik Chabreček, expert na riešenie ZEON Klima od ZSE.

3. Domácnosť bez alergénov ocenia najmä rodiny s malými deťmi. Kvalitná klimatizácia ZEON odstráni vo vašej domácnosti vďaka zabudovanému vzduchovému filtru až 97 % alergénov. Vaša rodina tak môže dýchať čistý a zdravý vzduch. „Ako bonus poskytujeme zákazníkom na klimatizácie ZEON Klima predĺženú záruku na 4 roky a servis s čistením a výmenou filtra po prvom roku zadarmo,“ hovorí Erik Chabreček zo ZSE.

4. Moderné klimatizácie majú veľmi nízku hlučnosť a tichý režim počas nočnej prevádzky, vďaka ktorému sa postarajú o váš nerušený spánok. Odborník zo ZSE prirovnáva hlučnosť klimatizácií ZEON Klima k šumu padajúceho lístia (20 – 30 dB). To znamená, že o vašej klimatizácii nebudete počas dňa a v noci ani vedieť.

5. Možnosť ovládania na diaľku cez aplikáciu v smartfóne oceníte vždy vtedy, keď sa vrátite z práce do príjemne vychladeného bytu. Stačí jeden klik v aplikácii a klimatizáciu si zapnete kedykoľvek a odkiaľkoľvek.

Viac o výhodách ZEON Klima sa dozviete na www.zeon.sk/klima.

chyba