Vy, ktorí chcete bývať vo vlastnom, poponáhľajte sa!

18.04.2018 08:00
Woman pointing at a blank board

Nízky úrok, dlhý fix

Toto je stručná charakteristika akciovej ponuky Prvej stavebnej sporiteľne. Pokojne môžeme povedať, že je to jedna z najlepších ponúk na slovenskom bankovom trhu. Úver na bývanie môžete teraz získať s úrokovou sadzbou už od 0,99 % ročne. Dlhý fix znamená, že až 5 rokov, nasledujúcich po podpise úverovej zmluvy, sa vám jej výška nezmení. Splatnosť takéhoto úveru si môžete nastaviť až na 30 rokov.

Argumenty nepustia

Aké benefity vám z tejto ponuky vyplývajú? Pri správne nastavenej kombinácii dlhodobo priaznivej úrokovej sadzby a maximálnej dobe splatnosti budú mesačné splátky nižšie počas celej doby splácania. Pokojne si doprajte finančne náročnejšiu kúpu, výstavbu alebo obnovu bývania. Na jednu financovanú nehnuteľnosť PSS poskytne jednotlivcovi úver až do 170 000 €, manželom alebo partnerom až do 340 000 €. Vďaka zjednodušenému schvaľovaciemu procesu sa k peniazom dostanete naozaj rýchlo. Už 90 % úverových prostriedkov budete mať k dispozícii krátko po podpise úverovej zmluvy a zvyšok hneď po zdokladovaní účelu ich použitia.

Istota je istota

Vziať si úver je vážne rozhodnutie a preto je rozumné zamyslieť sa aj nad poistením. Ľudia si bežne nechávajú poistiť nehnuteľnosť, no vedeli ste, že v PSS vám sprostredkujú aj rôzne iné druhy poistení? Poistenie úveru vám napríklad zabezpečí, že v prípade neočakávanej životnej situácie nebudú musieť vaši blízky znášať bremeno jeho splácania, pretože vyplatená poistná suma pokryje celý zostatok úveru.

Zostáva necelý mesiac

Akciová ponuka na úver zabezpečený nehnuteľnosťou s úrokovou sadzbou už od 0,99 % ročne platí do konca mája tohto roku. Tak ak ešte váhate či by nebolo lepšie bývať inak, inde, v krajšom alebo novom, nerozmýšľajte príliš dlho.

Dohodnite si stretnutie

Aby ste sa dozvedeli viac podrobnejších informácií o výhodných úveroch na bývanie od PSS, zatelefonujte na číslo 02/58 55 58 55. Ak uprednostňujete osobné stretnutie, na www. pss.sk nájdete kontakt na obchodného zástupcu, ktorý je k vám najbližšie. Dohodnete si s ním čas a miesto, ktoré vám najviac vyhovuje.

chyba