Zrelí na bývanie

Bývanie pre mladých. Štartovacie byty. Pomôžme mladým osamostatniť sa. Takéto titulky v novinách nájdeme často. To, že mladý človek potrebuje niekde bývať, už považujeme za prirodzené.

01.04.2017 00:00
PSS carver media free

Čo sa však stane s nami, rodičmi, keď naše deti konečne vyletia z hniezda? Máme dve možnosti. Ponechať im izbu pre prípad, ak by sa potrebovali vrátiť, alebo si splniť vlastné sny. Veď z detskej izby môže byť naša oáza pokoja, kreatívna dielňa i priestor na chovanie afrických slimákov. Môžeme sa tiež rozhodnúť kúpiť malý dom na úplne opačnom konci republiky. Začíname nový život. A možno sa naopak, my presťahujeme k našim rodičom, aby sme im boli poruke, keď nás budú potrebovať. Tak, či onak, bez peňazí to nepôjde. Čo sme mali, dali sme deťom. Ešte však máme dosť síl začať odznova a s úverom.

Ak úver, tak ten najlepší

Máme vedomosti aj skúsenosti na to, aby sme si vybrali spoľahlivú banku s výhodným produktom. Napríklad PSS už 25 rokov pomáha mladým aj starším. A nejeden z nás vďaka nej už býva alebo si sporí na bývanie. Tak prečo hľadať pomoc inde? Veď PSS nám rýchlo a pohodlne poskytne výhodný úver na bývanie až do výšky 170 000 € na jednu zmluvu o stavebnom sporení a dokonca s jednou z najnižších úrokových sadzieb na slovenskom bankovom trhu. Vďaka tomuto úveru si môžeme vymeniť nielen zariadenie celého bytu, ale aj byt za rodinný dom, či zrekonštruovať ten rodičovský a byť im tak nablízku. Nič to, že sme v zrelom veku. Stačí, keď úver zabezpečíme nehnuteľnosťou. Dobrá správa je, že PSS nám mimoriadne nízku úrokovú sadzbu úveru na bývanie zafixuje a teda nezmení až 5 rokov, nasledujúcich po podpise úverovej zmluvy, čo nám zabezpečí nízke splátky na dlhé obdobie. A ak využijeme službu Moja PSS, budeme mať prehľad o každom eure na našom účte.

Opatrnosť sa vyplatí

Vďaka komplexnosti služieb PSS nám jej obchodný zástupca nakombinuje aj viac úverov, s i bez zabezpečenia nehnuteľnosťou, či úver na vybavenie domácnosti , a sprostredkuje aj rôzne typy poistenia.

Tešme sa na nový život!

chyba