Výber sa zužuje

V jednej z najlukratívnejších častí Bratislavy, priamo na hradnom kopci, vyrastá nový rezidenčný projekt - LifePark Residence.

12.03.2018 08:00
strabag inzercia

Komfort jeho budúcich obyvateľov dozaista zvýši aj fakt, že v tejto lokalite už nie je priestor pre ďalšiu výstavbu a samotná Drotárska cesta, kde je objekt situovaný, je málo frekventovaná. Tunajší rezidenti si tak budú môcť naplno užívať priestranný balkón s terasou či záhradu napríklad aj na spoločné stolovanie a posedenia s rodinou i priateľmi. Dostatok garážových státí, ktorý v dnešných časoch nebýva samozrejmosťou, ocení hádam každý. Benefity LifePark Residence podčiarkuje množstvo zelene a skutočnosť, že objekt je situovaný v bezprostrednej blízkosti Horského parku.

„Väčšinu záujemcov, ktorí sa pre kúpu nehnuteľnosti v LifePark Residence už rozhodli, zaujal popri lokalite najmä komorný charakter projektu. Maximálne tri byty na jednom podlaží a iba tri rodinné domy v radovej zástavbe sú garanciou toho, že pocit súkromia v tomto prípade nie je len ilúziou, ale realitou,“ hovorí Peter Černík, prokurista spoločnosti STRABAG Pozemné a inžinierske staviteľstvo, ktorá jeho realizáciu komplexne zastrešuje. Ako investor, realizátor výstavby i priamy predajca.

strabag inzercia

Developer zrejme už pri zrode myšlienky projektu mal pred očami konkrétnu víziu a predstavu o kategórii svojich zákazníkov. Autor architektonického riešenia myslel na všetko – pri tvorbe oboch objektov nechal priestor aj na sebarealizáciu a sebaprojekciu jeho budúcich obyvateľov. Ich predstavu o ideálnom bývaní pomôže naplniť variabilita bytového i rodinného domu: umožňuje dokonca spájanie bytov a zmeny ich dispozičného riešenia do určitého termínu výstavby. Napriek tomu že byty v projekte LifePark Residence sa dodávajú ako holobyty, so zariadením nebudete mať žiadne starosti. Spoločnosť Strabag prostredníctvom webovej lokality www.lifeparkresidence.sk odporúča dodávateľov interiérového riešenia, ktorí vyhovejú aj najnáročnejším klientom.

S ohľadom na kvalitatívne parametre projektu nás zaujímalo, ako sa vyvíja predaj bývania v LifePark Residence.

„Z troch radových domov je aktuálne k dispozícii už iba posledný vo výmere viac ako 140 metrov štvorcových. Z devätnástich bytov v bytovom dome zostáva aktuálne voľných posledných päť.“ uvádza Tomáš Kríž, manažér, ktorý má predaj na starosti.

Foto: hantabal architekti
strabag inzercia

Ceny na webovej stránke www.lifeparkresidence.sk nenájdete, predajca ich poskytuje záujemcom už iba na vyžiadanie. Napriek tomu, že z hľadiska prirodzenej diskrétnosti nechce uvádzať konkrétne mená, Tomáš Kríž na našu otázku dodáva: „Skladba majiteľov už predaných bytových jednotiek v objekte je zárukou toho, že budúci obyvatelia si budú navzájom serióznymi a skutočne dobrými susedmi.“ Napĺňa sa tak strategický zámer investora – vybudovať v lukratívnej lokalite v samotnom srdci Bratislavy objekt, ktorý môžeme smelo označiť pečaťou „Limited edition“.

chyba