Skvelé kožené sedačky sa vyrábajú v Banskej Štiavnici

Luxus v podobe úžasného relaxu na kvalitnej sedacej súprave je niečím, čo by si s radosťou doprial každý, kto sa má čo i len trochu rád. Lenže kam siahnuť, keď na trhu je tak obrovské množstvo sedačiek? V kvantite treba hľadať kvalitu a my vám ponúkame jedno jasné vodítko, ktoré vedie do samotného srdca Slovenska, do Banskej Štiavnice.

26.02.2018 08:00
longue-z-zakaznik-sedacky-com

Sedacky.com je webová stránka slovenského výrobcu sedačiek, sedacích súprav, rohových sedačiek a pohoviek, ktorý sa objavil v roku 1995. Bolo pár rokov po revolúcii a trh s otvorenou náručou prijímal nové podnikateľské myšlienky a nápady. Spojila sa teda tradícia nábytkárskej výroby z Kráľovského Chlmca so švédskym know-how a podnik mohol začať fungovať.

Know how od tých najlepších

Sedačky vďaka poctivému prístupu získali čoskoro veľký úspech, no príkaz doby znel jasne – inovovať, inovovať, inovovať. Preto sa vedenie firmy obrátilo na tých najlepších v obore a postupne získavalo nové poznatky a skúsenosti, ktoré automaticky implementovalo priamo do výroby kožených sedačiek a sedacích súprav. Zamestnanci sa školili priamo v centrálach skvelých dizajnérov, anglických a talianskych výrobných podnikov a tiež vo Francúzsku.

Každá sedačka je typická

Výsledkom sú unikátne kožené sedačky, jedinečné kus od kusu, ku ktorým navyše zákazník získava aj pozáručný servis. Všetky produkty nesú pomyselnú nálepku „Made in Slovakia“, keďže sú vyrábané priamo v Banskej Štiavnici. Každá sedačka je vyrobená na mieru, s poťahom, farbou, rozmermi či vnútorným vybavením podľa prianí zákazníka.

Vyberaný materiál, vyrobené do dvoch týždňov

Latka kvality výrobkov firmy Sedačky, s.r.o. je nastavená veľmi vysoko. Ponuka sedačiek v zásade nie je obmedzená a realizácii vašich nápadov sa medze nekladú. Drvivá väčšina výrobkov býva hotová v priebehu 2 týždňov, pričom sa dbá najmä na kvalitu prevedenia a materiálov, ktoré svojou akosťou patria k tomu najlepšiemu, s čím sa dá na európskom trhu stretnúť

chyba