Čerešne: Všetko na jednom mieste

Žite so susedmi, nie pri nich. Dovoľte deťom hrať sa bez dozoru, bez obáv. Netrávte dni v zápche. Cvičte, kočíkujte, grilujte, žite v Čerešne living.

27.12.2017 08:00
C   ieres   ine living1

Extrémne premyslený exteriér

„Čerešne living sú rozšírením úspešného developerského projektu Čerešne v bratislavskej Dúbravke. Túto obľúbenú lokalitu sme doplnili o šesť architektonicky nápaditých objektov, v ktorých sa bude nachádzať 217 nových bytov,“ hovorí Ivan Rolný, ekonóm a člen predstavenstva ITB Development. Nové budovy Čerešne living obklopuje veľkorysý areál plný zelene. Tá je spolu s bohatými rozstupmi medzi budovami poznávacím znamením developera. Vnútorný areál ohradeného projektu je rozdelený do jednotlivých dvorov a jeho rozloha prekračuje 6500 m2 slúžiacich výhradne na nerušený komunitný život.

Každý si zaslúži svoje miesto pre život

„V každom byte bude bývať skutočný človek s charakterom a záujmami. Preto sme sa snažili vytvoriť v Čerešne living priestory, v ktorých si svoje bývanie užije skutočne každý. Deti všetkých vekových kategórií budú mať k dispozícii ihriská od preliezačiek pre najmenších až po parkour a crossfit športoviská pre dospelých. Tým najmenším splní sny vlastný sánkovací kopec, mamám špeciálna kočíková trasa vedúca pokojnými zákutiami celého areálu a otcom grilovanie na spoločných terasách,“ hovorí architekt Igor Lichý. Detským radovánkam bude slúžiť aj vodná lagúna, ktorá zabezpečí aj ideálnu vlhkosť vzduchu v okolí. Spoločné komunitné záhrady zase umožnia susedom pri sadení jednoročných byliniek vytvárať priateľstvá presahujúce generácie. Všetky tieto vymoženosti sa budú nachádzať v areáli chránenom vlastným strážením, spoločnou recepciou a vstupmi výhradne na čipové karty. Ale pozor, svet nekončí za plotom!

C ieres ine living2

Žite na dosah

V pešej dostupnosti projektu Čerešne living sa nachádza milión možností ako si užiť život. Kúpalisko i krytá plaváreň, tenisové kurty i fitnes centrum, lesopark i Partizánska lúka sú len malou ukážkou. Nezaostáva ani ostatná občianska vybavenosť. So škôlkou, základnou školou, gymnáziom, zdravotným strediskom i nemocnicou na dohľad sú Čerešne living vybavené všetkým, čo k životu treba. A to všetko len pár minút jazdy od centra.

Flexibilita dáva bytom život

Kým exteriér majú plne v rukách architekti, v niektorých interiéroch sa svojej moci vzdajú v prospech majiteľov. Ako pri iných projektoch ITB Development, aj Čerešne living dávajú kupujúcim priestor prispôsobiť si byt vlastným snom. Penthausy sú dokonca definované len obrysmi, ich vnútorné priestory si môžu majitelia navrhnúť sami na stretnutiach s architektom. K dispozícii sú aj mezonety s vlastnými predzáhradkami, ktoré do mesta prinášajú všetky výhody rodinných domov.

Ceresne BB ZI 2

Čerešne living – všetko, čo od života chcete

Zámerom komplexu Čerešne living je, aby ľudia nechodili domov len prespávať. K jeho naplneniu pomôže aj umiestnenie projektu: lokalita na začiatku bratislavskej Dúbravky zaistí, že ľudia nebudú tráviť svoj voľný čas v kolónach ale vo fungujúcej komunite susedov deliacich sa o plne vybavené príjemné prostredie. Začiatok výstavby druhej fázy komplexu Čerešne living je naplánovaný na jeseň 2018. Predaj bytov začal v novembri.

chyba