Jarná akcia na krásnu strechu

Využite jarnú akciu na kvalitnú strešnú krytinu. Do konca marca získate obľúbený model keramickej a betónovej strešnej krytiny značky Creaton mimoriadne výhodne.

16.03.2017 08:00
CREATON South-East Europe Kft.
zdroj: CREATON South-East Europe Kft.

Obľúbené modely keramickej strešnej krytiny CREATON: Balance, Rapido a Futura získate do 31. marca 2017 za zvýhodnené jarné ceny. Zľava sa vzťahuje aj na modernú plochú škridlu Domino.

Nemecký výrobca Creaton má viac ako 130-ročné skúsenosti s výrobou keramickej krytiny, preto môže na funkčnosť škridiel poskytnúť záruku až 50 rokov. Škridly Creaton vynikajú tiež širokým sortimentom farieb vrátane exkluzívneho čierneho prevedenia.

Jarná akcia poteší aj priaznivcov betónovej strešnej krytiny. Do konca marca možno za výhodné ceny nakúpiť aj osvedčenú betónovú strešnú krytinu Creaton. Na funkčné vlastnosti betónovej krytiny poskytuje výrobca 30-ročnú záruku.

Akcia na keramickú a betónovú strešnú krytinu prebieha do 31. marca 2017 v predajniach stavebnín zmluvných partnerov Creaton SEE Slovensko.

www.creaton.sk

Veľkoformátová keramická škridla BALANCE patrí...
CREATON South-East Europe Kft. Veľkoformátová keramická škridla BALANCE patrí medzi najobľúbenejšie modely keramickej krytiny CREATON u nás.
Dvojitá falcovaná škridla RAPIDO spája tradíciu...
CREATON South-East Europe Kft. Dvojitá falcovaná škridla RAPIDO spája tradíciu a techniku do kvalitnej keramickej strešnej krytiny.
Pomocou škridly FUTURA možno realizovať aj...
CREATON South-East Europe Kft. Pomocou škridly FUTURA možno realizovať aj nízke sklony striech už od 10° (s vodotesným podstreším).
Plochá škridla DOMINO zabezpečí svojimi čistými...
CREATON South-East Europe Kft. Plochá škridla DOMINO zabezpečí svojimi čistými líniami minimalistický vzhľad strechy.
chyba