Udržte hudbu v priestore bez káblov. Vyskúšajte Unica Bluetooth Modul

Doprajte si svoju obľúbenú melódiu naprieč vaším domovom a nenarušte pritom svoje pohodlie.

22.02.2017 08:00
Schneider Electric
zdroj: Schneider Electric

Skladby, albumy či celé playlisty si už môžete pustiť z telefónu, tabletu, prehrávača, alebo počítača vďaka novému Modulu Unica Bluetooth od Schneider Electric. Nemusíte ani vstať z kresla – siahnite po zariadení, ktoré máte práve po ruke a vychutnajte si hudbu podľa svojho gusta.

Domovom by sa mali niesť vždy také tóny, ktoré dotvoria a spríjemnia aktuálnu atmosféru. Romantické chvíle najlepšie sprevádza klasika, chvíľky samoty pri poháriku vína zasa spestrí ľahký jazz. Párty s priateľmi vyžaduje naopak niečo rezkejšie, vďaka čomu sa hostia budú cítiť ako na parkete. Pre všetkých milovníkov nenápadných a funkčných technológií, ktorí sa nechcú zaoberať zložitým ovládaním a systémom, je odpoveďou práve Unica Bluetooth audio príjmač.

Toto zariadenie predstavuje najnovšiu generáciu prehrávačov hudby do inteligentnej domácnosti. Zaujme predovšetkým decentným vzhľadom, ktorý sa dizajnovo hodí so všetkými vypínačmi a zásuvkami UNICA. Dostupný je v troch základných farbách: Polar, Grafit a Aluminium.

Audio prijímač sa montuje do klasickej vypínačovej či zásuvkovej „krabičky“, vďaka čomu je absolútne nenápadný. Objednať si ho taktiež môžete spoločne s reproduktormi, vďaka ktorým objavíte všetky možnosti, ktoré prístroj ponúka. Reproduktory sú mimoriadne elegantné a ideálne na umiestnenie do podhľadov. Alternatívou k nim môžu byť aj iné druhy reproduktorov či audiotechniky, ktoré však musia zodpovedať technickej špecifikácii zariadenia.

chyba