Výmena okien v modernom štandarde

Rekonštrukcia predstavuje vynikajúcu príležitosť, ako zvýšiť kvalitu bývania i cenu nehnuteľnosti. Stavte na kvalitné materiály a vyťažte z nej maximum.

06.12.2016 15:49
zdroj: INOUTIC
INOUTIC zdroj: INOUTIC

Okná sú nielen funkčným stavebným prvkom, ktorý ochraňuje domov pred nepriazňou počasia, v zime zabraňuje tepelným únikom, zaisťuje prísun denného svetla a čerstvého vzduchu. Správny farebný odtieň okien prepožičia bývaniu jedinečný vzhľad a vďaka tomu sa stávajú aj dôležitým dizajnovým prvkom interiéru.

Biele okná sú síce aj naďalej obľúbené, aktuálne sú však absolútnym trendom sivé odtiene fólií s kovovým vzhľadom. Dokonale imitujú hliník, ale pritom zaručujú vynikajúce tepelno-izolačné parametre.

zdroj: INOUTIC
INOUTIC zdroj: INOUTIC
zdroj: INOUTIC
INOUTIC zdroj: INOUTIC

˝Ak sa rozhodnete pre rekonštrukciu v modernom štandarde, zvážte osadenie okien napríklad s profilmi v atraktívnom antracitovom prevedení. V tom prípade oceníte plastové profily so základným telom v sivej farbe. „Na slovenskom trhu je jediný výrobca, ktorý ponúka profilové systémy pre plastové okná a dvere so základným telom, tj. plastovými profilmi v sivej farbe,“ hovorí Petra Schneeweiss, marketingová manažérka Inoutic.

Sivé plastové profily sú ideálne v kombinácii so sivými fóliami. Sivé profily Inoutic so sivými a metalickými obojstrannými fóliami zabezpečia jednotný a luxusný vzhľad okien a dverí aj pri otvorení.

zdroj: INOUTIC
inoutic.sk zdroj: INOUTIC
chyba