Kultúrna revolúcia v kúpeľni

Dizajnér Christoph Behling sa s nami porozprával o tom, prečo bude mať polovica všetkých európskych domácností za 20 rokov WC s integrovanou sprchou a čo pre neho znamená nová toaleta Geberit AquaClean Mera.

19.10.2016 08:00
Geberit aqua clean
Christoph Behling, zdroj: GEBERIT

Aké sú podľa Vás trendy, ktoré dnes dominujú kúpeľňovému dizajnu?
Z celého domu je to práve kúpeľňa, ktorá sa v priebehu niekoľkých rokov najviac zmení. Najmä pokiaľ ide o technické inovácie, má veľa čo doháňať. Som si istý, že výrobky, ako sú toalety s integrovanou sprchou Geberit, urýchlia vývoj a inšpirujú nové trendy.

Londýnsky dizajnér Christoph Behling je hlavným...
GEBERIT christoph behling mera Londýnsky dizajnér Christoph Behling je hlavným dizajnérom značky TAG Heuer a navrhol aj špičkovú toaletu Geberit AquaClean Mera. zdroj: GEBERIT

Znamená to, že ste presvedčený o výhodách očisty vodou?
Umyť sa vodou je jednoducho v každom ohľade lepšie. Použiť len toaletný papier nie je najlepší nápad. Telo si predsa tiež nečistíme len papierom. Voda je oveľa príjemnejšia, ekologickejšia a hygienickejšia. Verím, že každý, kto by mal tú možnosť používať niekoľko týždňov toaletu s integrovanou sprchou, by sa jej už nikdy nechcel vzdať. Proste sa už bez nej necítite čistí.

Geberit AquaClean Mera – najlepšia toaleta na...
GEBERIT aquaclean mera 01 Geberit AquaClean Mera – najlepšia toaleta na svete. zdroj: GEBERIT

Čo je zvláštneho na toalete s integrovanou sprchou, ktorú ste navrhli pre Geberit?
AquaClean Mera je majstrovský kúsok a myslím, že je to najlepšia toaleta na svete. Navrhli sme ju tak, aby mala čo najmenšie rozmery a aby jej chrómový kryt vytváral odstup medzi misou a stenou. Chcel som, aby Mera vyzerala, akoby sa vznášala a dodávala kúpeľni pocit ľahkosti.

Patentovaná technológia sprchovania WhirlSpray...
GEBERIT aquaclean mera 02 Patentovaná technológia sprchovania WhirlSpray Vás očistí jemne a dôkladne. zdroj: GEBERIT

V čom je Geberit AquaClean Mera iná než ostatné toalety s integrovanou sprchou?
Spoločne s tímom inžinierov zo spoločnosti Geberit sme vytvorili vynikajúcu, tichú toaletu, ktorá je prakticky v každom ohľade mimoriadna. Na trhu momentálne nie je iná toaleta s integrovanou sprchou, ktorá by splachovala rovnako ticho a efektívne ako Mera. AquaClean Mera Vás dôkladne a jemne očistí. Zároveň je ekologicky šetrná, pretože má veľmi nízku spotrebu vody. Odsávanie zápachu funguje perfektne a vďaka jemnému orientačnému osvetleniu nemusíte v noci rozsvecovať svetlo. Toaleta má skvelé diaľkové ovládanie, s ktorým sa naozaj jednoducho zaobchádza. Zoznam jej úžasných vlastností je naozaj dlhý.

Viac informácií ku Geberit AquaClean nájdete na www.geberit-aquaclean.sk. Spoznajte výhody toaliet Geberit AquaClean na vlastnej koži v kúpeľňových štúdiách: www.geberit-aquaclean.sk/testovaciazona

Video:
Zoznámte sa so špičkovou toaletou Geberit AquaClean Mera
chyba