Navštívte najtrendovejší veľtrh nábytku!

Plánujete si zariadiť dom či byt? Zaujímate sa o interiérový dizajn? Alebo len plánujete svoje bývanie oživiť novými doplnkami?

12.10.2016 09:42
Incheba

V tom prípade by ste nemali chýbať na medzinárodnom veľtrhu MODDOM v Incheba Expo Bratislava, ktorý predstaví aktuálne trendy i klasiku. Vďaka novým značkám a vystavovateľom je ponuka tento rok ponuka rozmanitejšia.

Incheba

Na výstavisku sa počas piatich dní sústredí nábytok do celého interiéru. Expozície s veľkým výberom postelí a matracov pre kvalitný spánok; kožených i textilných sedačiek; kuchyne od slovenských i zahraničných výrobcov, nábytok do obývacích izieb, dizajnové svietidlá, koberce, drevené podlahy, krby, nábytok a doplnky z exotického dreva, domáce spotrebiče, sauny, záhradné zariadenie…na svoje si príde každý.

Incheba

Máte doma starý nábytok a radi by ste sa pustili do jeho renovácie, no neviete ako? Na veľtrhu vám poradia skúsení odborníci. Tí budú navyše každý deň predvádzať, ako sa zo starého nábytku stanú šik kúsky podľa aktuálnych trendov. Okrem toho sa budete môcť inšpirovať nábytkom, ktorý už má vydarenú premenu za sebou.

A pozor! Vďaka lákavým zľavám až do 30 % môžete nakúpiť ešte viac!

Nezmeškajte MODDOM v bratislavskej Inchebe od 12. do 16. októbra.

Incheba
chyba