Prírodné živly ani zlodeji vám svoju návštevu neohlásia

Poistnú ochranu svojho domova si teraz môžete zabezpečiť priamo z domova. Pohodlnejšie to už nejde.

12.09.2016 08:00
Wustenrot inzercia

Poistenie bytu, rodinného domu, domácnosti a zodpovednosti za škodu spôsobenú nechtiac niekomu inému (ako bonusové poistenie zdarma) si môžu majitelia vlastného bývania uzavrieť už aj priamo z pohodlia svojho domova, a to kedykoľvek – 24 hodín denne. Pri uzavretí poistenia nie je potrebné dokladať žiadnu fotodokumentáciu. Po zadaní potrebných údajov dostane klient na uvedenú mailovú adresu návrh na uzavretie poistnej zmluvy, pričom prvú platbu je možné zaplatiť okamžite a jednoducho, prostredníctvom platobnej brány CardPay priamo na stránke poisťovne.

Foto: SHUTTERSTOCK
Wustenrot inzercia

Aj v online verzii poistenia bývania sa dá uplatniť vernostná zľava a klient získa nadštandardné asistenčné služby zdarma. Poistenie bývania rýchlo, pohodlne a bez zbytočného papierovania vyriešite po kliknutí na www.wuestenrot.sk jedinou zmluvou. Tomu sa povie poistenie domova priamo z domova. Poistná ochrana domu a domácnosti je aktuálna celoročne, nielen počas dovolenkovej sezóny. Každý majiteľ nehnuteľnosti, bytu či domu, by mal myslieť na ochranu svojho majetku, najmä, ak zostáva bez dohľadu. Poistenie je dôležité nielen v súvislosti s prírodnými živlami ako je požiar, úder blesku, povodeň, krupobitie, pád stromov či iné nástrahy, ale aj v súvislosti so zlodejmi (tí dovolenku nemajú), a tiež s neopatrnosťou členov domácnosti.

Foto: SHUTTERSTOCK
Wustenrot inzercia

Wüstenrot poskytuje komplexné poistenie bývania so širokým poistným krytím už v základe poistenia, vrátane rizika krádeže či vlámania, bez nutnosti ďalších pripoistení. Jednou zmluvou si zabezpečíte poistnú ochranu svojho majetku aj asistenčné služby, ktoré využijete v prípade technickej havárie v domácnosti, zablokovania dverí či zámkov a podobne. V porovnaní s finančnými nákladmi, ktoré by bolo potrebné uhradiť v prípade škodovej udalosti, je výška ročného poistného zanedbateľná. Aj napriek poistnému zabezpečeniu svojho bývania však nezabudnite pred odchodom z domu zavrieť okná, nehnuteľnosť zamknúť, skontrolovať, či sú vypnuté všetky spotrebiče a zastavená voda.

www.wuestenrot.sk , *6060 (0850 60 60 60)

chyba