Husqvarna Automower® – revolúcia kosenia trávy

Budúcnosť v záhrade bude patriť výhradne akumulátorovým a ekologickým strojom. Žiadny hluk a emisie, jednoduché ovládanie – to sú ich hlavné výhody.

04.04.2016 08:00
husquarna inzercia Foto:

Husqvarna je v tejto oblasti dlhodobým lídrom, keďže už v roku 1995 predstavila svetu prvú robotickú kosačku na trávu. Vďaka tomuto náskoku a 20 ročnému obdobiu plného inovácií dnes môže náročným užívateľom ponúknuť celé portfólio robotických kosačiek Automower®, ktoré sú určené pre záhrady rôznych tvarov a veľkosti.

Kosenie inak

Robotická kosačka Husqvarna Automower® vám úplne zmení pohľad na kosenie ako také. Doteraz ste brali kosenie ako prácu –
husquarna inzercia
relax alebo nútené zlo, ktoré ste vykonávali niekoľkokrát do roka. Každopádne vám to však zaberalo veľa času, ktorý ste mohli využiť inakšie. Princíp kosenia robotickou kosačkou je iný ako klasickou kosačkou. Vďaka tenkým a ostrým kosiacim nožom dosahujú tieto kosačky čistý rez stebiel trávy a trávnik má svieži a zelený vzhľad, ktorý pri klasických kosačkách nedosiahnete. Drobné kúsky pokosenej trávy navyše trávnik hnoja. Automower® kosí priebežne, bez ohľadu na počasie, a pritom nevyžaduje žiadny dohľad. Dokáže pracovať aj na nerovnom teréne a vo svahoch so stúpaním 45 %. Niektoré modely sú vybavené GPS asistovanou navigáciou, takže si dôkladne zmapuje celú záhradu so všetkými priechodmi a zúženými miestami. Najnovšie modely majú tiež funkciu časovača podľa počasia, preto kosačka bude kosiť viac v období zvýšeného rastu trávy. V letných horúčavách bude naopak pracovať menej.
husquarna inzercia

Žiadny hluk a spoľahlivosť

Každý Automower® je poháňaný elektrickou energiu zo vstavanej batérie, takže kosenie prebieha bez akýchkoľvek emisií a navyše sú tieto kosačky veľmi tiché. Vaši susedia ju tak vôbec nebudú registrovať, pokiaľ sa ňou sami nepochválite. Jej samostatnosť sa prejavuje aj pri nabíjaní, takže sa nemusíte o nič starať. Kosačka sama nájde nabíjaciu stanicu nainštalovanú na záhrade.

Jednoduchá a nezávislá prevádzka

Inštalácia kosačky Automower® nie je vôbec náročná, no aj tak ju odporúčame prenechať skúsenému autorizovanému predajcovi Husqvarna, ktorý vám poradí aj s výberom najlepšieho režimu kosenia presne podľa typu a veľkosti vašej záhrady.

Viac informácií na www.husqvarna.sk

husquarna inzercia
chyba