Už aj v Bratislave originálny koncept bazénového showroomu

Zážitkové nakupovanie bazéna môžete vyskúšať spolu so svojou rodinou na vlastnej koži v novom showroome Compass Ceramic Pools. Nezabudnite si plavky!

04.11.2014 08:00
compass pools inzercia

Po úspešnom otvorení najväčšieho bazénového showroomu v Európe, v rakúskom Welse, má od 25. 9. 2014 slovenská verejnosť možnosť zažiť svoj nový bazén na vlastné oči už aj v Bratislave. To, že ide o originálny showroom bazénov potvrdzuje aj fakt, že pri jeho realizácii spoločnosť Compass Ceramic Pools spolupracovala s dizajnérom medzinárodne oceneného bazéna Yachtpool, Jurajom Majerníkom.

Compass Ceramic Pools tak napĺňa svoju filozofiu a podľa slov sales directora a spolumajiteľa spoločnosti Compass Ceramic Pools, Miroslava Ružiaka, sa snažia prostredníctvom princípu „Poolpark“ vystaviť a zabudovať toľko bazénov, koľko areál umožňuje. Zákazník získava touto cestou možnosť prezrieť si široký výber tvarov a farieb bazénov. Dokonca si môže v každom jednom z nich so svojou rodinou zaplávať a vyskúšať ho ešte pred kúpou. Kompletné riešenie, ktoré ponúka tento nový showroom, zohľadňujú všetky potreby pri výbere bazéna – technológie, typ zastrešenia, podlahy i nábytok na terasu. To všetko na jednom mieste.

Fakty o showroome v Bratislave
Zabudované bazény: FUN a AQUA s unikátnym" samočistiacim systémom Vantage
Samostojaci bazén: Babypool, venovaný svojou hĺbkou (80 cm) hlavne deťom
Ďalšie modely, ktoré u nás nájdete vystavené: AQUA, Riverina, X-Trainer

Spoločnosť Compass Ceramic Pools má 23 teritoriálnych zástupcov po celej Európe a Indii. Snahou spoločnosti je vybudovať podobný koncept “Poolpark”, ako je vo Welse a v Bratislave, v každej krajine, kde Compass Ceramic Pool pôsobí. V blízkej dobe budú nasledovať otvorenia vo vybraných mestách Slovenska, v Nemecku, Chorvátsku, Maďarsku, Belgicku, ako aj v mnohých ďalších.

Prečo bazén Compass Ceramic Pools?

  • slovenská spoločnosť so slovenskou produkciou
  • ročne vyrobených takmer 1 500 bazénov pre 29 krajín
  • unikátny samočistiaci bazénový systém Vantage
  • doživotná záruka
  • 3D farby
  • 29 originálnych modelov bazénov
  • IQ smartphone aplikácia na ovládanie bazéna

Očakávame vás na ulici Stará Vajnorská 90, oproti Shopping Palace, počas pracovných dní od 8:30 do 17:00.

http://www.compasspools.eu

chyba