V dizajnérskych súťažiach vyhral slovenský keramický bazén

Dizajn bazéna v súťažiach Red Dot Design Award a iF Design Award bodoval úplne po prvý raz. O to viac nás teší, že výhra putovala práve na Slovensko.

23.10.2014 08:00
Compass Pools inzercia

Keramický bazén YACHT POOL od slovenského výrobcu bazénov Compass Ceramic Pools získal Red Dot Award Winner 2014 a iF Design Award 2014 v kategórii produktový dizajn. Novinka v portfóliu Compass Ceramic Pools uspela u 40-člennej poroty, ktorá hodnotila takmer 5 000 výrobkov z 53 krajín. Slovenská spoločnosť, s čisto slovenským kapitálom, sa dostala do popredia a prináleží jej miesto medzi prestížnymi značkami ako Apple a Porsche.

YACHT POOL nie je podľa tvorcov len jedinečný bazén, je to predovšetkým symbol luxusu a slobody, ktorý prináša splnené sny pre všetkých jachtárov – aj tých neaktívnych. Teraz môžu kotviť vo vlastnej záhrade, a to celoročne. Štylizovaná prova lode so zabudovanou vírivkou a dreveným obložením (originálny jachtársky flexi-teak) je úplne nový prvok v dizajne bazénov. Špeciálne doplnky, ako protiprúd a ovládacie prvky, umocňujú pocit skutočného plavenia sa po mori. Yacht pool má aj jedinečné technické parametre: 11,5 metrov na dĺžku, 4 metre na šírku a hlboký je 1,5 metra. Vďaka svojej šírke sa stáva plnohodnotným spoločníkom nielen na zábavu pre celú rodinu alebo priateľov, ale dáva priestor aj na plavecký tréning. Umiestnenie vírivky, ako keby na kapitánskom mostíku, je veľkolepé a účelovo zvolené pre všetkých kormidelníkov. Yacht pool je tiež vybavený LED osvetlením a protišmykovou úpravou na schodoch a dne bazéna.

Spoločnosť Compass Ceramic Pools pôsobí na trhu s bazénmi od roku 2004. Vo svojom portfóliu má 28 modelov keramických bazénov, ide o 11 rôznych tvarov, ktoré sú dostupné v niekoľkých veľkostiach. Sila bazénov Compass je v ich dizajne vďaka farebným prevedeniam a pridanému 3D efektu, kedy trblietavé farby zvýrazňujú farbu vody. Zákazník si vyberá bazén podľa typu pláže, na ktorej by sa chcel nachádzať.

Príďte sa presvedčiť osobne do novootvoreného originálneho bazénového showroomu Compass Ceramic Pools v Bratislave. Očakávame vás na ulici Stará Vajnorská 90, oproti Shopping Palace, počas pracovných dní od 8:30 do 17:00. www.compasspools.eu

chyba