Vyhrajte peniaze na rekonštrukciu a návrh nového interiéru

Chystáte sa prerábať dom či byt? V Slovenskej sporiteľni si môžete nielen výhodne požičať, ale aj vyhrať 3 000 eur a návrhy od mladých architektov.

24.03.2014 08:00
SLSP reconstruction loan inzercia

Ako vyhrať 3 000 eur na „prerábku“ domu či bytu
Kliknite na internetovú stránku www.slsp.sk/rekonstrukcia. Do žrebovania postúpite, ak sem nahráte fotografiu miestnosti, ktorú chcete rekonštruovať, pridáte krátky popis, ako si nový priestor predstavujete a nazbierate aspoň 50 hlasov ľudí, ktorým sa vaša predstava páči.

Interiér navrhnú nadaní architekti
Peňažná výhra nie je všetko! V súťaži sa hrá aj o návrhy interiéru od nadaných študentov architektúry. Mladé talenty slovenského bytového dizajnu deviatim z vás zadarmo navrhnú nový interiér miestnosti, ktorú chcete prerobiť.

Na rekonštrukciu si pokojne požiadajte o úver
Ak vám na rekonštrukciu chýbajú financie, spotrebný úver na čokoľvek môže byť pre vás ideálnym riešením. Jeho hlavnou výhodou je, že si môžete požičať aj viac a to, čo neminiete, môžete bez poplatku vrátiť. Na internetovej stránke www.slsp.sk/rekonstrukcia nájdete všetky podrobnosti o spotrebnom úvere na čokoľvek aj kalkulačku, prostredníctvom ktorej si môžete vypočítať, koľko by ste si mohli od banky požičať.

chyba