Kuchynské trendy na rok 2014: Inšpirujte sa

Kuchyňa je srdcom domova. Musí preto dokonale spĺňať všetky vaše požiadavky. Inšpirujte sa novinkami, ktoré na rok 2014 pripravili dizajnéri Sykora.

06.12.2013 10:00

Spojiť do jedného celku tradície, prvotriedne materiály, skúsených dizajnérov a špičkové topmoderné technológie môže dopadnúť iba jedným spôsobom. Dokonale! Inšpirujte sa najnovšími kuchynskými zostavami z dielne Sykora.

Tradičná kuchyňa s jemnosťou kašmíru Mladistvá, svieža, dynamická. Kuchyňa Sykora Blue spája tradičné materiály a netradičnú modrú doplnenú dymovým dubom do jedinečného celku. Variácie matných a lesklých dvierok doladíte podľa svojho vkusu. V kombinácií s najžiadanejším materiálom do kuchyne – drevom, vytvoríte kuchyňu na desaťročia. Čierny bar je chránený štruktúrou antiscratch, takže sa vo vašej kuchyni budete cítiť dokonale sebaisto.

kasmir - inzercia

Kuchyňa v červenom Energická, pulzujúca, inšpiratívna. A hlavne, neprehliadnuteľná. Taká je kuchyňa Sykora Red. Do dokonalosti premyslená kompozícia dokonale ladí s neodolateľnou vôňou sviatočného obeda a tónmi uvoľneného smiechu. Ak ste tvor spoločenský a kuchyňa je pre vás miestom, kde načerpávate životnú silu, poďte do toho! Heslo je Sykora Red.

cervena - inzercia

Biela kuchyňa? Harmonická, priezračná, elegantná. Nekonečne variabilná, neodolateľná, krehká… Synonymá pre bielu kuchyňu Sykora sa nesú v pôvabných tónoch. Lesklé a matné povrchy prehrievajú a zútulňujú drevené doplnky. Každý detail je praktický, využitie najmodernejších technológií s úctou k tradíciám vytvára nekonečné možnosti variability.

Bojíte sa bielej kuchyne? Zbytočne. Je neuveriteľne praktická. Špičkové materiály, z ktorých sú kuchyne Sykora vyrábané, vyžadujú len základnú starostlivosť a sú okamžite dokonalé.

biela - inzercia

„Svoju“ kuchyňu spoznáte hneď. Je to láska na prvý pohľad. Keď budete na hrudi cítiť to príjemné teplo, zistíte, že TO je tá pravá. S kuchyňami Sykora premeníte váš dom či byt na skutočný domov. Inšpirujte sa na www.domosskuchyne.sk

chyba