Reality AZ-europe.eu, rýchlo a prehľadne. Nájdi si svoju nehnuteľnosť ešte dnes!

Hľadáte si vy alebo niekto z Vášho okolia byt či inú nehnuteľnosť? Uľahčite si to vďaka katalógu realít AZ-europe.eu. Ponúka Vám viac ako 150 000 prehľadne zatriedených nehnuteľností.

24.09.2013 08:00
AZ-europe.eu-reality - inzercia
Katalóg realít AZ-Europe.eu

Portál AZ-europe.eu je jedným z najväčších informačno-reklamných portálov v Európe a na Slovensku je jediným svojho druhu. Svojou rozmanitosťou a dômyselným spracovaním jednotlivých sekcií prináša zákazníkovi na trh originálnu ponuku ako nikto iný. Skladá sa z 5tich hlavných častí a jednou z nich je katalóg realít AZ-europe.eu.

Portál AZ-europe.eu myslí jednoducho na všetko. V katalógu realít AZ-europe.eu si môžete prezerať širokú ponuku nehnuteľností. Reality AZ-europe.eu sa zameriavajú nielen na Slovensko ale aj na zahraničie – Českú republiku, Maďarsko a Rakúsko.

Celý portál AZ-europe.eu je plný nových technológií vďaka ktorým sa v ňom budete orientovať ľahko a rýchlo. Hľadanie Vašej vysnívanej nehnuteľnosti Vám zaberie minimum času vďaka rýchlosti načítania stránky, ktorú môžete počítať v desiatkach milisekúnd.

Hľadanie Vám taktiež uľahčí filtrovanie nehnuteľností podľa kategórií, typu, ceny a lokality.

Kategórie v katalógu realít AZ-Europe.eu
AZ-europe-reality-kategorie - inzercia Kategórie v katalógu realít AZ-Europe.eu

V kategóriách si môžete vybrať o akú nehnuteľnosť máte záujem či o byt, dom, objekt, priestor alebo pozemok. V ďalších podkategóriách Vašu voľbu upresníte podrobnejšie a to o aký napr. byt má ísť (garzónka, 1 izbový byt,…).

Ďalej si vyberiete typ nehnuteľnosti, vďaka ktorému ich ľahko prefiltrujete podľa toho, či sú určené na predaj, prenájom, dražbu, výmenu alebo má niekto záujem o kúpu či podnájom. Nakoniec si iba vyberiete koľko financií by ste chceli do tejto nehnuteľnosti investovať.

Okrem toho si Vami nájdené nehnuteľnosti môžete zoradiť podľa obľúbenosti, dátumu aktualizácie (od najnovších alebo najstarších) a tiež podľa ceny (od najlacnejších alebo najdrahších).

Prezentácia nehnuteľnosti v katalógu realít...
AZ-europe-reality-prezentacia - inzercia Prezentácia nehnuteľnosti v katalógu realít AZ-Europe.eu

Prezentácia nehnuteľnosti na AZ-europe.eu Vám poskytne základný popis a informácie o nehnuteľnosti. Pre lepšiu orientáciu obsahuje tiež mapu so znázornením kde presne sa nehnuteľnosť nachádza. Pri niektorých nehnuteľnostiach si môžete pozrieť i fotoalbum.

Portál AZ-europe.eu zoskupuje viac ako 150 000 nehnu­teľností. Je tým správnym poradcom pri výbere nehnuteľností a miestom, kde po prvýkrát vzhliadnete Vašu vysnívanú nehnuteľnosť.

Kontakt na spoločnosť AZ-europe.eu.

Satelitná mapa v prezentácii nehnuteľnosti...
Mapa v prezentácii nehnuteľnosti AZ-Europe.eu
+1Fotogaléria nehnuteľnosti v katalógu realít...
chyba