Pohodlná práca na záhrade s riderom!

Starať sa o záhradu je dôležité počas celého roka. Prečo si potom nevybrať užitočného pomocníka, ktorý vám pomôže s väčšinou náročných úloh? Skvelou voľbou je rider Husqvarna!

09.09.2013 08:00
husqvarna - inzercia Foto:

Okrem kosenia je potrebné na záhrade z času na čas aj niečo odviesť na vozíku, prevzdušniť trávnik alebo upratať sneh. Na všetky tieto úlohy je rider od Husqvarny ako stvorený! Bol navrhnutý tak, aby sa jeden multifunkčný stroj vedel prispôsobiť všetkým ročným obdobiam. Nemusíte tak kupovať na každú úlohu v záhrade nový stroj. Úplne vám postačí rider Husqvarna so širokým sortimentom príslušenstva.

Pohodlné kosenie

S riderom pokosíte hravo a ešte pri tom môžete sedieť! Jedinečné kĺbové riadenie ridera Husqvarna umožňuje vytáčanie kolies pod strojom. Získate tak jednoduchú manévrnovateľnosť v okolí prekážok. Kosenie okolo stromov, záhonov alebo kríkov sa stane zábavou. Kosiace zariadenie je uložené v prednej časti ridera, vďaka čomu máte veľmi dobrý výhľad na kosené miesto. S riderom máte na výber dva spôsoby kosenia. Prvým je BioClip, umožňujúci mulčovanie trávnika a druhým je zadné vyhadzovanie, ktoré oceníte zvlášť na menej často kosených plochách.

Foto: Husqvarna
Husqvarna2 - inzercia

Spoznajte ďalšie výhody riderov Husqvarna

Na práci riderom určite oceníte pohodlie a ergonómiu, na ktorú Husqvarna kladie veľký dôraz. Ridere Husqvarna sú skonštruované s nízko položeným ťažiskom, ktoré prispieva k veľmi dobrej trakcii a pohodliu pri obsluhe. Náročný terén tak pre rider nie je prekážkou. Niektoré modely riderov Husqvarna sú vybavené aj posilňovačom riadenia alebo systém AWD, ktorý zabezpečuje pohon všetkých kolies.

Foto: Husqvarna
Husqvarna3 - inzercia

Využitie po celý rok

Výmena kosiaceho zariadenia za iný druh príslušenstva je u ridera Husqvarna veľmi jednoduché. Na rider tak ľahko pripojíte snehovú frézu alebo snehovú radlicu, ak sa potrebujete v zime zbaviť snehu z príjazdových ciest a v okolí domu. Na jar a v lete vám určite príde vhod prevzdušňovač trávnika, rozmetadlo, odmachovač alebo praktický vozík. Ak kosíte neudržovanú vysokú trávu, určite oceníte cepákové kosiace zariadenie. Na jeseň stačí nasadiť rotačnú kefu a upratať lístie z chodníkov. Nech sa rozhodnete pre akékoľvek príslušenstvo, môžete si byť istí, že vám práca pôjde od ruky, ľahko a pohodlne! Viac informácií o jednotlivých modeloch získate na stránke www.husqvarna.sk

chyba