Mestské vilky pre mestských ľudí. Bývanie pre takých, ako ste vy

Určite ste aj už vy premýšľali o tom, že by ste chceli bývanie na úrovni, ktoré sa stane vaším bezpečným rodinným hniezdom. Skrátka niečo viac.

21.08.2013 09:30
SLSP - GRUNTY inzercia

Projektanti luxusnej rezidencie Grunty spojili do jedného projektu všetko, čo je pre väčšinu z vás dôležité. Krásnu lokalitu bratislavského Líščieho údolia s pohodlným priblížením sa mestu a netradičné vilové bývanie s pohodlím luxusných bytov.

Príležitosť žiť v blízkosti prírody mestským životným štýlom bola motívom, na základe ktorého vyrástli mestské vilky v rezidencii Grunty. Luxusné byty vznikli v prostredí, ktoré myslí na vašu rodinu a na jej pohodlie. Bezpečný zelený areál vás zbaví obáv, kde a ako sa hrajú vaše deti. Detské ihrisko a príjemní susedia vám poskytnú potrebný pokoj uprostred veľkomesta.

Projekt Grunty neponúka iba možnosť luxusného bývania, ale aj zaujímavej investície. Jedinečnosť tohto projektu vystihuje pocit jednej z obyvateliek: „Odporúčam porovnať si ceny dobrých bytov s cenami bytov v rezidencii Grunty s ohľadom na lokalitu a na vybavenosť. Musím povedať, že som urobila naozaj dobrú investíciu. Aj keby som na to nemala, radšej by som si požičala. Jednoducho by som si nenechala ujsť takú skvelú príležitosť nadštandardného bývania.“

Presvedčte sa aj vy o výnimočnosti tohto projektu. Navštívte stránku www.grunty.sk, prezrite si vizualizácie voľných bytov a nasťahujte sa do niektorého z posledných. Čaká možno práve na vás.

chyba