Objavujte cesty nabité dobrodružstvom s novým elektrickým FORD EXPLORER

S týmto štýlovým dobrodruhom sa na cestách nudiť určite nebudete.

25.04.2023 00:00
Ford, pr, nepouzivat Foto:

Čo všetko sa dá zvládnuť za 25 minút? Stihnete napríklad intenzívny ranný tréning, vyvenčiť psa či kávu s kolegami. Alebo aj nabiť nový elektromobil FORD EXPLORER z 10 až na 80 % a vydať sa tak za skvelým dobrodružstvom. Víkendový únik z mesta alebo dlhšia letná dovolenka – toto nové SUV je ideálnym spoločníkom na každý výlet.

Pri pohľade na novinku z dielne FORD vás dostane jeho jedinečný exteriér aj praktický a komfortný interiér. Dizajnéri navrhli auto, ktoré má futuristický a nadčasový vzhľad, ale nechýba mu pohodlie vyššej triedy. Tvarované športové sedadlá s mäkkým povrchom pre celú päťčlennú posádku, ambientné osvetlenie, soundbar s precíznym zvukom či veľkorysý priestor ocení každý člen rodiny.

Foto: ford.sk
Ford, pr, nepouzivat

V interiéri vás navyše prekvapia dve unikátne malé „vychytávky", ktoré v novinke Ford Explorer určite oceníte. Za pohyblivou 15-palcovou dotykovou obrazovkou sa skrýva uzamykateľný úložný priestor, napríklad na vaše osobné veci. Tajnú skrinku môžete na cestách využiť povedzme na uloženie tabletu, slúchadiel, zápisníka či mapy. Flexibilný odkladací priestor nájdete tiež pod lakťovou opierkou medzi prednými sedadlami. Má objem nadštandardných 17 litrov a ponúka tak na cestách za dobrodružstvom množstvo praktického využitia.

Foto: ford.sk
Ford, pr, nepouzivat

Dobrodruh Ford Explorer má všetko, čo potrebujete na únik z vašej komfortnej zóny – a pritom zostanete v pohodlí jeho komfortu. Nenechajte si ujsť šancu odviezť sa v ňom medzi prvými a prihláste sa do zoznamu čakateľov na testovaciu jazdu.. Potom už stačí len naštartovať a namiesto hluku motora si vychutnať napríklad obľúbenú hudbu v prémiovej kvalite a začať objavovať svet.

Zistite viac o Ford Explorer.

Foto: ford.sk
Ford, pr, nepouzivat
chyba