Volkswagen opäť láka na zaujímavé bonusy. Na aké modely sa vzťahujú?

18.04.2023 00:00
VW ALL, pr, nepouzivat Foto:

Mnohých trápia neustále sa zvyšujúce ceny nových áut. Volkswagen ide proti prúdu a na svoje populárne SUV modelu ponúka atraktívne zľavy. Ušetriť môžete až 5 500 eur!

SUV modely značky Volkswagen patria medzi bestsellery a niet sa prečo čudovať. Kvalitné spracovanie, bohatá štandardná výbava zahŕňajúca všetky potrebné asistenčné systémy a moderný infotainment kompatibilný so smartfónmi – to všetko z nich robí atraktívne autá pre každodenný život. Volkswagen má ergonómiu rokmi overenú a vyskúšanú. Bodaj by nie! Ak svojimi autami chcete osloviť naozaj každého, musíte si dať záležať, aby vyhovovali najrôznejším typom postáv a aby bolo ovládanie jednoduché a zrozumiteľné pre kohokoľvek. To vôbec nie je ľahká úloha.

V prípade modelov SUV ponúka Volkswagen navyše skutočne vynikajúcu variabilitu. Do roviny sklopné operadlá zadných sedadiel, množstvo užitočných odkladacích priestorov rozmiestnených po celej kabíne a v prípade modelov T-Cross, Tiguan a Touareg aj posuvné a polohovateľné zadné sedadlá ponúkajú riešenie pre najrôznejšie scenáre, ako by ste mohli chcieť využívať svoje auto.

Foto: VW
VW Electric , pr, nepouzivat

Preto isto poteší, že na modely T-Cross, T-Roc, Tiguan, Touareg, ale aj elektrické ID.4 a ID.5 ponúka Volkswagen atraktívne bonusy. Jeden klasický a druhý pri financovaní cez VW Finance. A áno, tieto bonusy je možné vzájomne kombinovať.

Čo to znamená? Napríklad na model T-Cross môžete získať bonus 1000 € a k tomu VW Finance bonus 500 €. Ušetriť tak môžete až 1 500 €. S oboma bonusmi sa cena modelu T-Cross začína na úrovni 17 690 € s motorom 1.0 TSI 70 kW (95 k). Na modeli T-Roc môžete ušetriť 1 500 + 500 € a získať ho v základe od 21 590 €. Pri modeli Tiguan je to ešte zaujímavejšie, s bonusmi 2 000 + 1 000 € a základnou cenou za model s motorom 1.5 TSI 96 kW na úrovni 24 390 €. Rekordérom je model Touareg. Ten ponúka aj v základnej výbave pohon 4 × 4, inteligentnú osemstupňovú automatickú prevodovku, trojlitrový šesťvalcový dieselový motor s výkonom až 170 kW a bohatú výbavu. Po sčítaní oboch bonusov (4 000 + 1 500 €) môžete ušetriť až 5 500 € a ikonický Touareg získať už za neuveriteľných 53 390 €!

Foto: VW
VW SUV, pr, nepouzivat

Ak vás viac lákajú volty a ampéry, môžete siahnuť po SUV modeloch z rodiny ID. Tieto moderné a k životnému prostrediu šetrné autá môžete získať výhodnejšie o 3 000 € (ID.5) resp. 4 000 € (ID.4), ak využijete financovanie cez VW Finance.

Ponuka je časovo obmedzená do konca júna 2023 alebo do vypredania zásob, takže ak máte zálusk na jeden zo spomínaných rodinných a zároveň štýlových modelov značky Volkswagen, mali by ste sa jej chopiť čím skôr! Pre viac informácií zo sveta značky Volkswagen sledujte www.volkswagenblog.sk.

chyba